Новите епизоди ще разказват предисторията на сериала, Владо Пенев отново

...
Новите епизоди ще разказват предисторията на сериала, Владо Пенев отново
Коментари Харесай

Много неща се пазят в тайна за новия сезон на Под прикритие, но един от персонажите е потвърден

Новите епизоди ще описват предисторията на сериала, Владо Пенев още веднъж ще е комисар Попов.

Старата тайфа от " Под прикритие " се събира! Шестият сезон на най-гледания български сериал ще се излъчва през идната година, оповестиха на специфична конференция от Българска национална телевизия.

Главна роля в 6-ия сезон на " Под прикритие " ще играе Юлиан Вергов. Какъв ще бъде неговит персонаж, обаче се пази в загадка.

Михаил Билалов, който не взе участие в 5-ия сезон на продукцията, тъй като героят му Джаро бе погубен, ненадейно ще се завърне в сериала. Част от идващите серии ще покажат на феновете предисторията на " Под прикритие ". И в тях ще забележим по какъв начин Джаро става топмафиот.

Роля ще има и Владо Пенев. Именно с репликата на екранния комисар Попов приключи последният към този момент излъчен епизод на лентата. Очакваше се Пенев да не е част от продукцията, само че той се е съгласил.

По информация на " България Днес " в " Под прикритие " ще играе и Бойко Кръстанов. Именно неговият воин се трансформира в основно настоящо лице в последните 2 сезона.

" Много неща се пазят в загадка. Ако ги разкрия, Димитър Митовски, който е продуцент на лентата, ще ме набие ", сподели в типичния си закачлив жанр генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков.

Шефът на националната телевизия изясни гордо, че " Под прикритие " е най-гледаният български сериал за всички времето. И скоро продукцията ще бъде излъчена и по колоса НВО.

" Сериалът е давани в 183 страни ", добави още Кошлуков.

Създателят на " Под прикритие " Димитър Митовски посочи, че предвид на случките от последните месеци в България е изцяло разумно лентата да се завърне.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР