Новите Dacia SANDERO, SANDERO STEPWAY и LOGAN (Галерия + Видео) Dacia

...
Новите Dacia SANDERO, SANDERO STEPWAY и LOGAN (Галерия +
Видео) Dacia
Коментари Харесай

Новите Dacia SANDERO, SANDERO STEPWAY и LOGAN

Новите Dacia SANDERO, SANDERO STEPWAY и LOGAN (Галерия + Видео)

Dacia популяризира допълнителни подробности за напълно новите си SANDERO, SANDERO STEPWAY и LOGAN, които са създадени на изцяло нова за марката платформа, обещаваща още по-добро съответствие сред предлагането и цената.

С напълно нов и съвременен дизайн, трите нови пазарни оферти на Dacia се отличанат от своите прародители и с множеството добавени хитроумни дизайн решения и допълнителени детайли, нови технологии, повишена сигурност посредством на нови системи за дейна и пасивна сигурност, и други.

По отношение на дизайна на новите SANDERO, SANDERO STEPWAY и LOGAN, който дебютира с увеличение от 3.6 сантиметра в дължината си и увеличено междуосие, и трите автомобила се отличават с по-модерен и стилен дизайн, като изключително впечатление прави специфичната версия Sandero Stepway с допълнителените си екстериорни и интериорни детайли и тематичното дизайн осъществяване на предния похлупак. Интересна иновация при автомобила е специално създадената модулна система релси за тавана, която като се изключи че добавя характер е и извънредно хитроумна с функционалността си.



Подобно на напълно трансформираният си екстериор, товите Dacia SANDERO, SANDERO STEPWAY и LOGAN получават и напълно нови интериори, с нови технологични решения, нови материали, тапицерии и цветове. Автомобилите дебютират с нови и ергономични седалки, регулируем волан, нова Media Control бордова система с интеграция за мобилен телефон, шест защитни въздушни възглавници, стандартни системи за сигурност като автоматично задействане на спирачната система и eCall, и доста други.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР