Новите 13 автомобила, които ще ползват членовете на Висшия съдебен

...
Новите 13 автомобила, които ще ползват членовете на Висшия съдебен
Коментари Харесай

Висшите съдии искат коли с кожен салон беж

Новите 13 автомобила, които ще употребяват членовете на Висшия правосъден съвет, наложително би трябвало да са с кожен салон и то в бежов цвят. Това стана ясно от документите на публичната поръчка за колите.
Сред другите екстри, които желаят кадровците на правосъдната власт, има и автопилот, система за измиване на фарове, система за следене на нагалянето в гумите, система срещу тръгване по надолнище, навигационна система с карта за България, затопляне на предни и външни задни седалки, система за различаване на отмалялост във лидера, датчик за дъжд и други.
Решението за оповестяването на публичната поръчка бе взето от племуна на Висш съдебен съвет на 7 юни, тя е оповестена на 15 юни, крайният период за приемане на предложения е изминал на 17 юли.
Освен коли за членовете на съвета, се търсят и 37 автомобила за потребностите на правосъдната власт, за които няма толкоз повишени условия. В момента кадровците се возят на Фолксваген Пасат, които съгласно тях към този момент са се амортизирали. Те ще бъдат предадени на съдилища и прокуратури, за които няма късмет за нови коли.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР