Новините около евентуалните нови собственици на Манчестър Юнайтед стават все

...
Новините около евентуалните нови собственици на Манчестър Юнайтед стават все
Коментари Харесай

Появиха се съмнения дали Аврам и Джоел Глейзър искат наистина да продадат Манчестър Юнайтед

Новините към възможните нови притежатели на Манчестър Юнайтед стават все по-интересни. Според британските медии всички претенденти за 20-кратните първенци на Англия би трябвало да заявят публично присъединяване си в наддаването до петък. Говори се, че всеки миг би трябвало да дойде огромна оферта от Катар. Британският милиардер Джим Ратклиф към този момент съобщи, че ще взе участие в процеса чрез своята компания ИНЕОС. Вчера " Дейли Мейл " пък излезе с информацията, че вторият най-богат човек в света - Илон Мъск, също обмисля да се включи.

На фона на този интерес, " Манчестър Ивнинг Нюз " и ESPN сигнализират, че в действителност мажоритарните притежатели Аврам и Джоел Глейзър желаят да изкупят дяловете на своите четирима братя, които също имат акции и са в борда на шефовете на клуба. Така двамата биха имали цялостен надзор. Въпросните издания позволяват, че в случай че съумеят, Аврам и Джоел Глейзър ще желаят да запазят собствеността и да потърсят само частична продажба, с цел да намерят нов вложител. Счита се, че останалите братя и сестри от семейство Глейзър желаят цялостна продажба на клуба. Феновете, които нееднократно са протестирали против притежателите, се надяват проектът на Аврам и Джоел Глейзър да не успее, с цел да няма опция те да останат на " Олд Трафорд ".

Някои от евентуалните вложители към момента се двоумят дали да се включат, тъй като не са сигурни в желанията на мажоритарните притежатели и дали те в действителност желаят да продадат напълно клуба.

Според ESPN Джоел Глейзър най-силно желае да остане притежател на клуба, само че той има поддръжката на Арам Глейзър. " Манчестър Ивнинг Нюз " осведоми, че през предходната седмица Аврам Глейзър е бил в Катар, с цел да договаря за продажбата на миноритарен дял от клуба на катарски вложители. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР