Новини под опашката на Коня: Да сменим президента Радев с

...
Новини под опашката на Коня: Да сменим президента Радев с
Коментари Харесай

Новини под опашката на Коня: Да сменим президента Радев с истински комик

Новини под опашката на Коня: Да сменим президента Радев с същински комедиант – това оферират в следващия си седмичен отчет към централата в Москва тайните шпиони, които наблюдават българския политически живот у нас. Или най-малко по този начин настояват нашите нови другари хакери, които съумяха да разбият секретният им шифир и всяка седмица да ни доставят с любопитните им грами. 
В сърцето на София, тъкмо пред постройката на Народното събрание, посред жълтите павета има скулптура на цар. Той е руснак. Освен това е на кон, който разумно също е съветски.

Конят има опашка, тоже руская, а под опашката, това, което службите не желаят да знаете – е прикрит изкуствен интелект, който следи и проучва събитията в страната.

Понеже България е пръв герой против режима на Путин и наскоро изгони всичките му шпиони, закъсалото съветско разузнаване разчита главно на разбора извиращ под опашката на коня.

Ние, сме група супер хакери и успяхме да бръкнем надълбоко в съветския изкуствен интелект и да източим всичко скъпо оттова. И тъй като в последно време е съвременно да се разгласяват записи, взехме решение да изпратим до медиите тези супер секретни разбори бликащи под опашката на коня.
Доклад 1:
В България дойде врагът! Зеленото дребосъче Вова изпълзя от бункера си, от който води война и кацна в София. За да не става комплициране измежду командния състав на съветските секрети служби, които ще четат този отчет, имаме поради президента на Украйна Володимир Зеленски (пу-пу!). Не някой
друго зелено джудже, което се споделя Вова.
Зеленски дойде в София, българският парламент скоростно утвърди да се изпратят оръжия и муниции на Украйна, да им се продаде нуклеарния реактор от Белене и да се обнародва декларация, че България поддържа влизането на Украйна в НАТО. Премиерът на България го посрещна с почести, а президентът най-малко се опита да си заслужи рублите, като изясни, че е срещу подпомагането на Украйна във войната.

Относно нещата, които България ще дава на Украйна нямаме нищо срещу. Оръжията и боеприпасите са остарели колкото и съветските. Реакторът не ни интересува, защото към този момент взехме от българите парите за него. А те пък надали ще видят пари от Украйна, тъй че – хак да им е.

Леко терзание изпитваме за

най-важната ни облага – президентът на България. Той се опита да се заяде със Зеленски, като сподели, че като боен не желае да се отслабва българската войска като си дава оръжията на Украйна. Зеленски, като професионален артист го затапи, че даже и да си ги държи тези оръжия, в случай че ние (Русия) решим да ги нападнем, те до средата няма да стигнат на България.

Цялата замяна на реплики потвърди, за какво има толкоз доста вицове за военни и също за какво тези вицове най-добре ги описват актьорите.

Да ограничим обществените участия на Румен Радев и да не разрешаваме да влиза в директен разговор с някой по-умен от него. Тоест да не влиза в разговор с никого.
Може да го оставим да чете речта
за Нова година, която най-малко авансово е записана. За събития като това, можем да наемем за негов дубльор Димитър Рачков. Едва ли някой ще забележи разликата. 
Доклад 2:
Кандидатът за кмет на София Васил Терзиев е на път самичък да загуби изборите без дори да има конкурент. Младият милионер, който е внук, наследник, племенник и израснал в средата на сътрудници на Държавна сигурност от представянето на кандидатурата си досега се занимава главно с това да изяснява по какъв начин няма нищо общо с Държавна сигурност.

От една седмица Терзиев гастролира

по всички услужливи медии от империята, която стои зад партиите издигнали го за кмет. Навсякъде младият милионер изяснява, че е израснал като нормално момче, редил се е на опашки за кисело мляко, макар че дядо му е бил застрашителен военачалник и началник на Военно контраразузнаване (Трето управление на ДС), и самичък е направил първия си милион.

Първо сподели, че израснал без подкрепи,

след това се извини от името на фамилията си на жертвите на комунистическите репресии, а след това даде обещание да построи Музей на комунизма, в който да се разправя за всичките гадости на комунистическите държавни служби, в които са работили родителите му. 

Накрая се оказа, че компанията му, която е една от най-успешните ИТ-компании в България, в действителност е стартирала като поделение на някогашна държавна компания минала в ръцете на някогашни ченгета от Държавна сигурност, единият,

от които е татко на неговия съучастник. 

Терзиев изясни, че нямало куфарчета с пари от Държавна сигурност във компанията му. Тя единствено употребила офис и счетоводство на компания основана с куфарчета с пари от Държавна сигурност и се била отделила от нея още щом натрупала капитал от 1 милион $.

Очевидно в България се възражда модата на първия милион. Най-ранните едри предприемачи от Прехода като Илия Павлов, да вземем за пример си бяха взели за съпруги дъщери на значими особи от комунистическата номенклатура. След като натрупаха първите си милиони тези предприемачи внезапно смениха съпругите с нови, по-млади и станаха сполучливи предприемачи, бизнесмени и строители на нова България. Сега, вместо да смениш брачната половинка, номерът очевидно е да се отречеш от дядото.

Сравнението на Васил Терзиев с Илия Павлов не е единствено, тъй като и двамата са доста сполучливи предприемачи и вложители. Другата обща линия сред тях е Трето Главно ръководство – Военното Контраразузнаване, по-известно като Военно контраразузнаване (Трето управление на ДС). 

През годините на социализма Военно контраразузнаване (Трето управление на ДС) е имало трима началници – първият е ген. Васил Терзиев, дядото на днешния сполучлив предприемач. Вторият се споделя Димитър Капитанов, който е имал неблагоразумието да влезе в спор с Мирчо Спасов и е останал на поста единствено една година. А третият е ген. Петър Чергиланов. Той пък е татко на първата брачна половинка на Илия Павлов – Антония.

Така от общо трима шефове на Военно контраразузнаване (Трето управление на ДС), наследниците на двама от тях са станали супер сполучливи предприемачи през годините. При това сам-сами, без никаква помощ от Държавна сигурност. Какво ужасно съвпадане. 

Тъй като ГЕРБ явно няма желание да печели още веднъж кметския пост в София, единствената вяра за избавление на Терзиев е Българска социалистическа партия. Левицата да номинира шефа на БСП-София Иван Таков, който е внук на Пеко Таков и Вълка Горанова и по този начин да засенчи комунистическото минало на претендента на „ верните партии ”.
Доклад 3:
Иван Гешев разгласи, че ще прави своя партия. Докато, разговаряше по интернет с цялото народонаселение, на някогашния основен прокурор му спря тока и трябваше да прави видео послание на мрачно. Той изясни, че е бъг в системата. Каза, че ще се бори за опазване на фамилията сред мъж и жена и за възобновяване на българското земеделие.

Имаме съществено терзание, че Иван Гешев по някакъв метод има достъп до ежеседмичните отчети на съветския изкуствен интелект „ Под опашката на Коня ”. В няколко от последните ни отчети, предвиждаме, че за Гешев е най-подходящо да смени професионалното си занятие с такова в областта на селското стопанство. Изведнъж, някогашният основен прокурор два пъти в границите на една обществена изява изяви угриженост за земеделието. Освен това сподели, че като основен прокурор знаел всичко за всички. Случайност?!?

Предложенията по този отчет са две. Първо да повишим отбраната на нашия изкуствен интелект, с цел да спре Гешев да точи своите политически хрумвания от недрата под опашката на коня. Второто предложение е, въпреки всичко някогашният основен прокурор се добере и до този отчет, да уточняваме предлагането си – концепцията е Гешев да се занимава със селско стопанство в специалности като дояч, копач, овчар или каквато и да било специалност, в която главно се употребяват ръцете, а не главата.
Доклад 4:
Кирил Петков направи в типичния за него жанр, опит да отбрани претендента си за кмет на София Васил Терзиев от офанзивите за комунистическия му генезис. Бившият министър председател, който е прочут с това, че фактологията не е наложителна част от езиковия му боеприпас, изясни, че имал баба, която лежала в лагера в Белене. От името на внук на такава баба, Петков бил подкрепил Терзиев и т.н. 

Стратегията на Петков въпреки и за малко се оказа сполучлива. Всички фейсбук-мислители оставиха Терзиев настрани и се заеха с това да гадаят, дали на Кирил Петков баба му е мъжка. Причината е, че лагерът в Белене е единствено за мъже и там в никакъв случай не са били въдворени дами.

Винаги, когато в общественото пространство се появи някоя неуместна информация, която би трябвало да бъде заметена, да се пуска Кирил Петков по националната телевизия да споделя по някой факт за себе си. Досега не е имало случай да каже нещо и то да се окаже правилно. Например, преди време беше споделил, че няма канадско поданство.
Доклад 5:
Българска социалистическа партия желаеха Народното събрание да гласоподава събаряне депутатския имунитет на Бойко Борисов. Бойко Борисов сподели, че няма да си даде имунитета. После Бойко Борисов сподели, че ще си даде имунитета. 

Според медийните спекулации, главната причина Бойко Борисов толкоз да държи на депутатския си имунитет, била че, в случай че стартира следствие за „ Барселонагейт ”, по този начин нямало спънка да се желае ДНК тест на него и на детето на Мис „ Бикини ”. В материалите на прокуратурата това било основно искане, посредством което да се потвърди, че някогашният министър председател имал частен интерес в скица за пране на пари, към някогашната манекенка.

Ако, въпреки всичко се стигне до взимане на ДНК тест от Борисов по никакъв метод да не се взема проба от задните му елементи. Тогава някой може да му хрумне да вземе натривки от устните на Христо Иванов и Кирил Петков и ще лъсне на бял свят истината за съставянето на държавното управление. 
Доклад 6:
Комисията по правни въпроси отхвърли настояването за референдум срещу еврото, за което „ Възраждане ” събраха съвсем половин милион подписи. Според българското законодателство, в случай че над 400 хиляди души изискат референдум, депутатите са длъжни да го провеждат. Само, че настояването не би трябвало да е по тематика, която е неразрешена за референдуми. Депутатите от правната комисия, естествено, взеха решение, че настояването на „ Възраждане ” е таман по такава тематика.

Според последните социологически изследвания, българското общество е безусловно разграничено на половина по въпроса за приемане на еврото. 48% са „ за, 48% са „ срещу ”, а 4 на 100 се двоумят. Ако депутатите от ръководещото болшинство желаят сигурно българският народ всеобщо да се настрои против приемането на еврото, единственото, което би трябвало да създадат е да смачкат референдума на „ Възраждане ”. Преди време направиха по този начин с един различен референдум и след това уредниците му стигнаха до първа политическа мощ. 

Депутатите от ГЕРБ и ППДБ да не престават в същия дух, по този начин в действителност ще го докарат до ротация в държавното управление. Само, че вместо акад. Денков, в премиерския стол може да седне доктор Костадинов. 

 

До свидания!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР