Новината за участието на 10-годишния син на Вин Дизел в

...
Новината за участието на 10-годишния син на Вин Дизел в
Коментари Харесай

Откровенията на Вин Дизел за снимките със сина му

Новината за присъединяване на 10-годишния наследник на Вин Дизел в " Бързи и гневни 9 " обиколи всички медии. Естествено, пристигна ред на прочувствените мнения от страна на гордия татко.
 Вин Дизел, синът му Винсент Синклеър и присъединяване на 10-годишното момче в
Ще забележим ли сина на Вин Дизел в " Бързи и гневни 9 "

И какво ли ще изиграе

Наскоро 53-годишния артист гостува във " Вечерното шоу с Джими Фалън " и показа какво е чувството да снима със сина си Винсент Синклеър. Като прецизира, че не той, а режисьорът Джъстин Лин дава концепцията Винсент да взе участие в " Бързи и гневни 9 ".

И евентуално още щом чува предлагането му, Вин Дизел остава прелестно сюрпризиран, тъй като споделя следното: " От толкоз дълго време вършим тези филми, че всякога, когато се родеше едно от децата ми, нормално работех по някой от тях ".

И продължава все по този начин разчувствуван, като споделя най-яркия си спомен за един от дните, които прекарват дружно на снимачната площадка.

" Синът ми през целия ден ме беше следил по какъв начин работя и едвам когато се прибрах, видях блясъка в очите му. Най-накрая беше видял татко си да се прибира у дома, откакто е бил през целия ден с Дом Торето ", цитират звездата от Bang Showbiz.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР