Новината за раздялата на Джей Ло и Алекс Родригес дойде

...
Новината за раздялата на Джей Ло и Алекс Родригес дойде
Коментари Харесай

Катрин Паджет ли е новото гадже на Алекс Родригес?

Новината за раздялата на Джей Ло и Алекс Родригес пристигна като гръм от ясно небе за почитателите им. Двамата изглеждаха толкоз щастливи дружно, че никой не очакваше сходно развиване на връзката им. И в случай че Джей Ло бързо съумя да продължи живота си, като единствено след няколко месеца към този момент беше в обятията на Бен Афлек, то за тази година и повече от оповестяването на раздялата им, Алекс Родригес не беше засичан в компанията на никоя дама.

Докато Джей Ло и Бен Афлек наваксваха пропуснатото между тях, той като че ли се бе отдал на тъга, отказвайки да продължи напред. До този миг. 

По всичко проличава, че по-късно повече от година Алекс Родригес най-накрая е намерил подобаваща жена, която да застане до него.

Наскоро бившият бейзболист бе видян на отмора с група другари в Капри, Италия, където са наели първокласна яхта за престоя си. От фотоси, които компанията показа във обществените мрежи обаче, направи усещане, че Алекс Родригес не е самичък.

На един от фрагментите, появили се в интернет, се вижда, че сред Родригес и Катрин Паджет, която е професионален бодибилдинг играч, определено прехвърчат искри. Факт, който по-късно бе доказан от папарашки фрагменти, показващи ги да се целуват на борда на яхтата, до момента в който вечерят. 

По информация на Daily Mail двамата са били видяни да се забавляват в едно от нощните заведения на местно градче, където още веднъж не са били пестеливи откъм милувки един към различен.

Някои медии настояват, че връзките им са сериозни, понеже Катрин вече се е срещнала с дъщерите на Алекс Родригес, които са се включили към ваканцията им в Италия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР