Новината за раздялата на Брадли Купър и Ирина Шейк продължава

...
Новината за раздялата на Брадли Купър и Ирина Шейк продължава
Коментари Харесай

С кого се гушка Ирина Шейк

Новината за раздялата на Брадли Купър и Ирина Шейк продължава да бъде все по този начин настояща. Ние също следим с интерес какво се случва в живота на двамата, откакто взеха решение да си го живеят поотделно.

Докато за артиста се появиха подозрения, че се е събрал с екранната си партньорка Лейди Гага, за супермодела знаем само, че в този момент отглежда сама щерка им. И по този начин до тази седмица, когато в интернет се появиха едни много любопитни фотоси.

Шейк бе засечена да разхожда дребната Леа в парк в Ню Йорк в компанията на чужд мъж. Двамата се държат повече от другарски един към различен и даже на моменти стават съмнително интимни, разменяйки си топли обятия.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от irina VS georgina (@irivsgeo) на Юли 18, 2019 в 6:09 PDT

След появяването на папарашките фрагменти в обществените мрежи стана ясно, че мъжът от въпросните фотоси е Алекс Максуел, редактор в английския Vogue. Дали двамата с Ирина са си говорили по работа не е от изключително значение, тъй като късата им среща повдигна редица други въпроси.

И преди да си помислим, че моделът очевидно е съумяла да размени бащата на детето си с нов мъж, би трябвало да създадем значимото конкретизиране, че Максуел си пада по мъже и има сериозен другар, написа Daily Mail.
 Ирина Шейк, Harper's Bazaar и какво разкри моделът пред изданието
Мъжкото момиче Ирина Шейк, която към момента чака своя принц

Първото изявление на модела, след раздялата с Брадли Купър

А Шейк очевидно просто е имала потребност да си побъбри с някой непосредствен, който да й повдигне настроението. Явно е избрала точния човек - съдейки по огромната й усмивка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР