Новината за оставката на здравния министър проф. Николай Петров попари

...
Новината за оставката на здравния министър проф. Николай Петров попари
Коментари Харесай

Извънредно! Генерал Петров проговори за оставката си и какво е казал на Бойко Борисов!


Новината за оставката на здравния министър проф. Николай Петров попари лекарското съсловие. Генералът подаде оставка след поръчков репортаж до сриналата се до равнището на треторазрядна кабеларка bTV. Блиц потърси за коментар ген. Петров във връзка решението му да се отдръпна от държавното управление на Бойко Борисов. " Връщам се на работа във Военно-медицинска академия. Там е моят живот. Явно позволих неточност като станах министър, това не е моето предопределение ", съобщи военачалник Петров.

Припомняме, че от 2004 година той е шеф " Катедра по Анестезиология, реанимация и интензивно лекуване " при " ВМА София " и е републикански съветник по анестезиология, реанимация и интензивно лекуване. Генерал Петров е избавил стотици човешки животи, а една " телевизия " се опита да го дискредитира. Неуспешно, тъй като пациентите и техните близки и родственици знаят какъв Човек е военачалник Петров. Той се потвърди и като сполучлив управител по времето, в което управляваше ВМА като стопи задълженията й с над 20 млн. лв..

Попитахме военачалник Петров по какъв начин е протекъл диалогът му с министър-председателя Борисов. " Разговарях с премиера. Помолих го да се отдръпва от държавното управление, тъй като по този начин ще е по-добре за самото държавно управление. Той се съобрази с решението ми и го одобри. Каза ми, че постоянно ме е подкрепял ", съобщи Петров. На въпрос на медията ни дали е афектиран от " репортажа " на bTV, Петров бе безапелационен: " Няма смисъл човек да е афектиран. Виждате в каква среда живеем. Трябва да привикваме ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР