Новината за края на състезателната кариера на Роджър Федерер предизвика

...
Новината за края на състезателната кариера на Роджър Федерер предизвика
Коментари Харесай

Легендата на НХЛ Том Брейди също отдаде дължимото на Маестро Федерер

Новината за края на спортната кариера на Роджър Федерер провокира голям брой реакции в света на спорта, а измежду тези, които отдадоха дължимото на огромния тенисист бе и една от огромните звезди в американския футбол Том Брейди.

45-годишният американец разгласи отказването си от професионалния спорт по-рано тази година, само че реши да се завърне 40 дни по-късно, тъй че е наясно с страстите, които изпитва Федерер, написа организация ДПА.

„ Роджър е свръхестествен. Просто популярен състезател. Страхотен играч. Всички тези спортисти… ние просто работим доста крепко “, сподели Том Брейди на конференция.

„ Опитваме се да бъдем най-хубавите, съгласно опциите си, а той имаше изключителна кариера. Той беше страховит, постоянно подхождаше с почитание към всеки, а това значи доста. Възползва се от възможностите си. Това е всичко, което можем да желаеме и за себе си “, добави Брейди.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР