Новината, която втрещи лекарската гилдия – че в помещение в

...
Новината, която втрещи лекарската гилдия – че в помещение в
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЯ: Коя е доц. Емилияна Конова, вдовицата на Людмил Доктора

Новината, която втрещи лекарската колегия – че в помещение в Плевен, благосъстоятелност на районната големина доцент Емилияна Конова, са открити опиати, е единствено върхът на айсберга… Лекарката, която от 17 години ръководи клиника за репродуктивно здраве, се оказа измежду най-властните фигури в Плевен и района с доста другари, на които да разчита – политици, юристи, лекари, пише Alarma.bg.

Казват, че всичко е поради връзките на мъжа ѝ Людмил Конов – Доктора, който бе погубен в края на юни 2004-а едвам на 40. По това време брачният партньор на Емилияна е един от притежателите на настоящия хотел „ Ростов ” дружно с Христо Димитров Каленов и Васил Миланов Антонов. Лекарят-психиатър имал и китайски ресторант, покрай който е убит.

Людмил Конов – Доктора

Всъщност, парите на семейството са от бизнеса с горива, неслучайно Людмил Конов – Доктора е спряган като правоприемник на боса от СИК Стоил Славов – Телето, за което към този момент ви разказахме.

Точно по този мотив към Конови изплува името и на олигарха Валентин Златев. Петролният и хотелиерски необут от Правец бил топлата връзка сред някогашния президент Георги Първанов и СИК в лицето на Младен Михалев – Маджо и покойниците Стоил Славов – Телето и Людмил Конов – Доктора, четем в обява на „ Банкер ” от 10 септември 2020-а.

Именно Доктора, чиято брачна половинка доцент Емилияна Конова през днешния ден е измежду мощните играчи в Плевен, бил „ отговорен ” за прераждането на „ пикаещия във фонтани ” Румен Петков от кмет на Плевен в политик от национална големина.

Безспорно е едно – че Конов е имал доста бизнесконтакти, занимавал се е много време след началото на измененията у нас с петролен бизнес, а неговата вдовица Емилияна наследява връзките му, безапелационни са източниците на Alarma.bg.

През 2011 година инспекция на Агенцията по трансплантации открива, че макар риска за здравето в плевенската клиника Медицински център Клиничен институт за репродуктивна медицина „ Св. Елисавета ” на вдовицата Емилияна Конова се употребяват нераждали девойки за донори на яйцеклетки!

Тогава отстранената като директорка на Изпълнителната организация по трансплантациите (ИАТ) Теодора Джалева не се сдържа и разкрива, че точно одитът в клиниката на до върха на Министерство на здравеопазването доближават връзките на доцентката…

Проверката ни сподели, че клиниката на Конова работи от 2007 година и към този момент има клонове в Бургас и Пловдив.

Щерката Наталия е удовлетворена в прегръдката на бъдещия министър председател Мария Габриел

Емилияна и Людмил имат две дъщери, също лекари – Наталия, която е клиничен фармаколог и парадира с непосредственост до бъдещата ротационна премиерка Мария Габриел, и Боряна – детски психолог, чийто брачен партньор измежду най-силните строителни босове – рядко може да му убегне тлъста социална поръчка в района на Плевен.

Антуражът на маститата доцентка също е прелюбопитен – политици, предприемачи, създатели, юристи и, естествено, лекари.

Източникът на Alarma.bg насочи вниманието ни към неуспялата общинарка адв. Мария Кънова, наричана в Плевен Царицата на домашното принуждение.

Психоложката Анелия Рангелова

Връзката с огромната шефка Емилияна Конова минава през подчинената ѝ докторка Анелия Рангелова, психолог в инвитро клиниката.

Инфо: narod.bg

Тагове: Анелия Рангелова доц. Емилия Конова инвитро Людмил Конов Мария Кънова наркотици Плевен
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР