Новината, която всички фенове на Кари чакаха, най-накрая е факт.

...
Новината, която всички фенове на Кари чакаха, най-накрая е факт.
Коментари Харесай

“And Just Like That…”: Кога да очакваме сезон 2?

Новината, която всички почитатели на Кари чакаха, най-сетне е реалност. „ And Just Like That… “, сезон 2 ще се завърне през юни с напълно нови и пленяващи епизоди. Продължението на хитовата поредност ще ни потопи в градския живот на Сара Джесика Паркър и нейните дългогодишни приятелки Миранда /Синтия Никсън/ и Шарлот /Кристин Дейвис/, всички борещи се със своя прелюбопитен живот.

Майкъл Патрик Кинг, изпълнителният продуцент на сериала също дава обещание солидна доза искри. За да направи това допустимо, той се захваща със славното минало на поредицата, връщайки героя на Ейдън /Джон Корбет/ назад в нищо неподозиращ миг.

Папарашките фотоси на Кари и Ейдън провокираха същински възторг в обществените мрежи

Освен всичко това, ще станем очевидци и на завръщането на Че /Сара Рамирес/, която ще бъде колежка на Кари в подкаст, а по-късно ще развие връзка с нейната другарка Миранда.

Според клюки, идващи от „ Entertainment Tonight “, сезон 2 ще балансира комедия и драма. Хитовият сериал ще покрива тематиката за устойчивоста – дума, доста обичана от сценаристите сега, само че също по този начин ще има, надяваме се, и доста смях.

 Папарашките фотоси на Кари и Ейдън провокираха същински възторг в обществените мрежи

Безгрижното другарство сред основните героини бе леко поизгубено при започване на спин-офа, заради гибелта на героя на Крис Нот и частично заради някои непоследователни избори от страна на сценаристите на шоуто.

Революцията в стила на актьорския състав е поверена на Никол Ари Паркър, която се завръща с дизайнерски аутфити на Лиза Тод Уексли.

 Сред най-обсъжданите вести обаче е присъединяване на Сам Смит в „ And Just Like That… “, сезон 2

Надеждата на публиката в този момент е сериалът да откри обща нишка, способна да държи на фундамент новото в паралел със славното минало.

Сред най-обсъжданите вести обаче е присъединяване на Сам Смит в „ And Just Like That… “, сезон 2

Певецът разкри наличието си на снимачната площадка в Instagram, несъмнено.

Снимките на сериала завършиха безусловно преди броени дни, тъй че не е изненадващо, че започваме противоположното преброяване по най-хубавия вероятен метод.

И да се надяваме, че всички фешън богове благославят тези три необвързани девойки от Манхатън, връщайки ги към тяхното емблематично начало.

Все отново, по малкия екран, както и в живота, всичко е допустимо.

Сам Смит на снимачната площадка на сезон 2 на “And Just Like That… ”

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР