Новината, че Мегз затваря едноименния сайт и бутиците, за която

...
Новината, че Мегз затваря едноименния сайт и бутиците, за която
Коментари Харесай

Страшен хейт срещу Мегз след банкрута, тя се пече в Дубай

Новината, че Мегз затваря едноименния уебсайт и бутиците, за която Hotnews.bg първи писа, не остави безразлични изкушените от модата . В инстаграм едно от най-споделяните мемета е с модели от новата фешън марка на дизайнерката с текст: “Хайде да спрете да вършиме безсмислени хора известни. Не че нещо, но си имат вяра и почват да вършат следващите безсмислени марки за текстилен отпадък.



Светът няма потребност от повече облекла. Особено от такива, сътвори от български инфлуенсъри, лишени усет, хармония и културни натрупвания “. Като манекен в същия бранд се опитва и певицата Прея, която от дълго време изгуби борбата с килограмите. „ В днешно съвсем всеки ден всеки от нас се сблъсква с предубеждения на тематика външен тип.

Много си пълен, доста си слаб, гърдите ти са дребни, имаш стомах, краката ти са къси и я си виж ръцете/дупето “, гласи рекламният девиза на марката на Мегз. Тя не дава ухо на рецензиите и отпраши на отмора в Дубай, откъдето в идващите дни ще залива инстаграм със сторита и фотоси.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР