Новината, че капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев може да

...
Новината, че капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев може да
Коментари Харесай

Фенове на Локомотив Пловдив молят Димитър Илиев да остане в отбора

Новината, че капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев може да напусне " смърфовете ", намира все по-сериозен отзив измежду почитателите на тима. В няколко форума те разясняват, че сега той е незаместим за " черно-белите “.

В обществените мрежи те приканват своя любим да остане на „ Лаута “ най-малко за мачовете в шампионата Лига на конференциите. От клуба отхвърлиха да разясняват дали има към този момент съответна оферта за национала, само че се очакваше такава да постъпи нощес или през днешния ден. Става въпрос за клуб от Турция.

Предложение от Полша към този момент е било отхвърлено. То явно не е задоволявало и клуба, и играча. В същото време притежателят Христо Крушарски бе през вчерашния ден в Пловдив. Той е разискал селекцията и други настоящи проблеми със спортния шеф Георги Иванов и новия си сътрудник Лауринас Розгис.

След двудневната отмора, която тимът получи след края на лагера в Боровец, нощес „ смърфовете “ възобновиха тренировки. Заниманието бе изтеглено за 19:00 часа поради горещините.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР