Новината, че една от най-добрите тенисистки в света - Наоми

...
Новината, че една от най-добрите тенисистки в света - Наоми
Коментари Харесай

Наоми Осака очаква голямо събитие в живота си

Новината, че една от най-хубавите тенисистки в света - Наоми Осака пропуща Australian Open, породи най-различни клюки. Оказа се обаче, че японката е бременна и това е повода да откаже присъединяване в първия шампионат от Големия шлем за сезона. Това значи, че няма да я забележим на корта през тази година.

Припомняме, че тя не е играла тенис мач от септември. Осака съощи новината със снимка от видеозон в Туитър.  Ето какво написа тя:

" Последните няколко години бяха меко казано ползи, само че разбрах, че най-големите провокации в живота може да са най-забавни. Тези някоко месеца надалеч от спорта ми дадоха нова обич към играта, на която съм посветила живота си.

Осъзнах, че животът е прекомерно къс и не мога да имам нищо за даденост. Знам, че имам толкоз доста неща, за които да мисля в бъдеще, а най-важното в този миг е моето дете да може да гледа мой мач и да каже " Това е майка ми ".

2023-а ще бъде година цялостна с уроци и се надявам, че ще ви видя на старта на идната. Ще бъда на Australian Open 2024 ", написа тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР