Новинарката на bTV Виктория Петрова се опитва да открие щастието,

...
Новинарката на bTV Виктория Петрова се опитва да открие щастието,
Коментари Харесай

Виктория Петрова залюби бизнесмен

Новинарката на bTV Виктория Петрова се пробва да открие щастието, само че с нов мъж. От към месец насам, тя е във връзка със състоятелен предприемач, който е с добре поставено тяло и единствено няколко години по-голям от нея за разлика от Красен Кралев. Двамата се срещнали към рождения й ден на 30 август. Отначало, по разбираеми аргументи, тя подходила с голяма доза съмнение към него, само че той съумял да я завоюва с това, че не се отказал да я ухажва.

 

Богаташът постоянно й подарявал красиви букети, с които от време на време я радва в малкия екран. И въпреки Виктория Петрова да сияе от благополучие, е и обезпокоена дали това няма да се окаже следващото й отчаяние.

До момента тя все не съумява да случи на подобаващ мъж, а и както е известно, към този момент има един бракоразвод зад тила си с оператора Добромир Иванов, който й изневери. След това новинарката се залюби с Петър Бакърджиев, само че и той я заряза и се хвана с миската Гергана Гунчева, която го подари с двама сина.

 

След него амбициозната варненка има няколко малолетни афери с незнайни за необятната общност мъже, само че всички те завършваха с провал. После Петрова се залюби със спортния министър на ГЕРБ – Красен Кралев, с който бяха дружно 6 години. През това време от време на време се носеха клюки за раздели и бебета, само че в последна сметка тя бе зарязана и от политика през предишното лято.

 

След раздялата им Кралев се хвана с моделката Петя Велкова, която удостовери, че са дружно от година и половина. Тя е едвам 36-годишна, само че се подвизава в медиите от към две десетилетия. Кариерата й започва като модел, а по-късно стана известна в „ Голата истина в 600 секунди “ – първите в Европа вести на голо, които се излъчваха сензационно по кабеларката МСАТ.

 

 

Докато информираше за най-важните вести от деня, горещата мацка се лишаваше последователно от облеклото си като най-после оставаше единствено по парфюм. Голите вести вървяха на гърба на „ Шоуто на Слави “ по bTV и му бяха люта конкуренция за рейтинг. След прекъсването им Велкова стана пиар, а по-късно бранд управител и даже бизнес дама, а последното й занятие е политиката.

 

Миналата година тя се кандидатира изненадващо за депутат от „ Изправи се, БГ “. Към днешна дата се любува на любовта си с Кралев, който съумя да отмъкне от Виктория Петрова.

 

bTV новинарката дълго страдаше за някогашния политик, само че явно е съумяла да го не помни и се надява най-сетне да открие щастието в лицето на сегашния си любим.

Инфо: Уикенд

Тагове: Виктория Петрова Добромир Иванов Петър Бакърджиев Красен Кралев Гергана Гунчева Петя Велкова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР