Новина №1 по Великден, която успя да засенчи даже яйцата

...
Новина №1 по Великден, която успя да засенчи даже яйцата
Коментари Харесай

Камелия зарадва всички с нови снимки на бебчето и гордия татко (СНИМКИ)

Новина №1 по Великден, която съумя да засенчи дори яйцата и козунаците на звездите, несъмнено е тази, че поп фолк-любимката Камелия стана майка за първи път и сподели бебчето си точно на най-светлия празник. Най-вероятно бебенцето е момче, въпреки певицата да не посочи нито пола, нито името на новия член на фамилията си.

Сега Камелия и половинката й Цветин (с който се оказа, че са сключили брак преди 7 години, само че са запазили този факт в тайна) имаха нов мотив за празнуване единствено ден след новината за бебето. Този път мотивът е рождения ден на таткото, който е на днешната дата.

 Камелия и Цветин са дружно от цели 25 години, а от 7 са женени.

Цветин е с 8 години по-млад от Камелия, която чукна 52 години и би трябвало да признаем, че наподобява повече от добре. за разлика от него, от бебока съвсем нищо не се вижда, очевидно с цел да бъде опазена тайната на пола.

 Цветин бебе

 Цветин баща

„ Честит рожден ден,ЛЮБИМИ Ти си моето момче,моят брачен партньор и моята половина. Бъди жив и здрав, и бъди най-щастливият тати. Обичам те “.

Новият член на фамилията й, предстоящо, провокира нещо ужасно в мрежата, където почитателите й безусловно полудяха от благополучие.  Но като всякога – даже за такава вест се намират и недоброжелателни мнения, които обаче, също не останаха незабелязани.

„ Няма по какъв начин сама да е износила бебето, тъй като имаше непрестанно участия, на които демонстрираше непокътната фигура без стомах “, разясняват из мрежата. Сурогатното майчинство у нас е безусловно неразрешено и се третира като деяние срещу закона. Сурогатната майка, която се смята за законна майка на детето, сключвайки контракт с родителите, се съгласява да продаде детето си в България или в чужбина преди раждането му. Това деяние е въздигнато в закононарушение и се санкционира с отнемане от независимост от 1 до 6 години и санкция от 5000 лева до 15 000 лева Още повече, посредничеството за сурогатство е въздигнато в закононарушение и се санкционира с отнемане от независимост до 2 години и санкция 3000 лева Едва ли обществени персони биха се наели с сходни нарушавания на закона, тъй че най-вероятно бебето е осиновено.

Повлиян от писанията Никифор Иванов отвърна яростно, само че и с съображение по следния метод:

„ Радвам се доста за щасливата новина, която Камелия реши, да показа с цяла България. Още повече се веселя, че над 90% от хората пишат позитивни слова и се радват дружно с певицата, само че не мога да си замълча и взех решение „ да нашамаря “ тези, които пишат нелепости и търсят под вола теле, както се споделя в една хубава родна сентенция. Откъде пристигнала, но по какъв начин било пристигнало, това не било допустимо, тя била на еди какъв брой си години.

Вие съществено ли бе? Такова дъно ли удара народа ни като всеобщо общество. Трудно ли е да се зарадваш и да напишеш две думи с позитивен темперамент на певица, като Камелия, която се знае от дребни до огромни. Стига, дъното сме го блъснали, в този момент надолу ли желаете да копаете? Противно е. Ками, знам, че част от тази завист ще ти се мерне пред очите, хвърли я в коша и се радвай на чудесното си бебе “, гласи написаното от потребителя в обществените мрежи.

Очаквано мнението му е натрупало солидно количество лайкове, написа Шоу блиц.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР