Нови разкрития за зловещата схема на гробаря Георги Енев! Броят

...
Нови разкрития за зловещата схема на гробаря Георги Енев! Броят
Коментари Харесай

Нови разкрития за зловещата схема на гробаря Енев! Откриха още три тела СНИМКИ

Нови разкрития за злокобната скица на гробаря Георги Енев! Броят на откритите тела в гората край село Клисура набъбна с още три.

Така общият брой става 16, оповестява bTV.

Припомняме, Георги Василев Енев бе арестуван за злокобните погребения в гората край село Клисура, регион Банкя. Мъжът бе задържан на мястото на престъплението, до момента в който заравял мъртвец. Дупките, в които били полагани телата са дълбоки едвам 40 см, разкриха проверяващите.

Погребалният сътрудник Георги Енев беше оставен от съда за непрекъснато в ареста. Целият район е употребил неговите услуги. Той е имал два офиса на погребалната си организация.

Близки на умряли са се обръщали към него, с цел да може покойниците да бъдат кремирани, по тази причина са му плащани към 1000 лв.. Вместо това той ги е погребвал нелегално.

Десетки са жалбите в столичната полиция на хора, които считат, че са станали жертва на лъжливата скица. Разследването ще отнеме време, защото би трябвало да бъдат разпознати всички открити остатъци.

Енев е признал за над 50 натрупа. Работи се по версията машинация - той е вземал пари за кремация, която обаче не се е състояла, разбра GlasNews.bg. На телата се натъкнала в понеделник жена, инцидентен минувач.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР