Нови, предполагаеми, чатове в Телеграм между Николай Бареков и премиера

...
Нови, предполагаеми, чатове в Телеграм между Николай Бареков и премиера
Коментари Харесай

Нова порция хакерски атаки срещу Николай Бареков, идват от предполагаем профил на Кирил Петков

Нови, хипотетични, чатове в Телеграм сред Николай Бареков и премиера Кирил Петков, изтекоха през днешния ден в един от профилите на журналиста.

Той твърди, че получава хакерските закани през профил в Телеграм и дава отговор на " анонимните разбойници ", както той назовава хората, стоящи зад хипотетичния чат с премиера.

Журналистът написа в нов профил, защото бил блокиран.

" Не единствено съм блокиран, само че и с погубен персонален профил след зверско хакване от тролове на властта. Давате ли си сметка, че тук беше единственото място, с цел да подлагам на критика необразования натрапен " министър председател " Киро Петков и цялата Радева паплач, окупирала властта. Сган необразована, от която към този момент и Радев се чуди по какъв начин да се отърве. Приятели, последвайте ме тук, един безсънен жител и публицист, един от дребното оживели такива, един от вас. ", обръща се към почитателите си Бареков.
свързани новини1690преди 4 минути47953на 10.01.2022
Прилагам и последните хакерски закани през профил в Телеграм, които получих и моите отговори към анонимните разбойници, директно платени от олигарха Прокопи, декларира още той.

Ето и чатовете, в които Бареков дава отговор на хакерите, които му пишат от името на премиера:








свързани новини102469на 09.01.2022
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР