Нови подземни контейнери във Враца тънат в боклуци, научи агенция

...
Нови подземни контейнери във Враца тънат в боклуци, научи агенция
Коментари Харесай

Грозна гледка! Врачани затрупаха с боклуци нови контейнери, БКС не смогва /снимки/

Нови подземни контейнери във Враца тънат в отпадъци, научи организация BulNews. Причината e, че недобросъвестни жители изхвърлят едрогабаритните си боклуци не където би трябвало, а от комуналното сдружение БКС не смогват да изчистят след нарушителите. 
За казуса сигнализира гражданин на жилищен комплекс „ Дъбника “ във Враца. Той се оплака от съседите си от блок №5 с думите „ Покажи ми къде живееш и ще ти кажа какъв си ти! “. Той показа в обществената мрежа фотоси на заринатите с отпадъци контейнери. 
По думите на врачанина, незнаен негов съсед прави ремонт у дома и непрестанно употребява съдовете за битови боклуци, с цел да изхвърля мебели и строителни материали. Служителите на общинското дружество БКС изхвърлят по график боклуците, само че незабавно по-късно контейнерите още веднъж са претъпкани, а мястото към тях – заринато. 
Припомняме, че безконтролното изхвърляне на боклуци на неразрешени места и изоставянето им до към съдовете за битови и разделно събрани боклуци е неразрешено. Отпадъците, формирани в следствие от строително–ремонтни действия в жилища, офиси, търговски обекти, административни здания и други, се събират и след подаване на заявление и възнаграждение на такса в осведомителния център на Община Враца се изкарват на Разтоварището за строителни боклуци и земни маси до кв. „ Бистрец “. Таксите за строителни боклуци са 4 лева за куб. м. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР