Нови персонажи, силна конкуренция, ревност и неочаквани приятелства очакват феновете

...
Нови персонажи, силна конкуренция, ревност и неочаквани приятелства очакват феновете
Коментари Харесай

Третият сезон на уеб сериала „Следвай ме“ разпалва нова ученическа война

Нови персонажи, мощна конкуренция, ревнивост и непредвидени другарства чакат почитателите на уеб сериала в новия трети сезон, който стартира на 16 април във.

Какви трагични обрати чакат героите от? Разберете

В новия сезон ще забележим нов конфликт в името на любовта. В него една против друга се изправят Бела , чиято роля се извършва от певицата Христина Христова - Тита , и новата ученичка в учебното заведение Изабела. В облика на Изабела почитателите ще видят Михаела Павлова , позната от присъединяване си в „ София денонощно “.
 Тита NOVA
Освен че е новoто момиче в учебно заведение, Изабела е и новата половинка на Ники. Появата й се трансформира в бодил в очите на Бела, която е влюбена в Ники и е подготвена на всичко за сърцето му. Изабела е красиво, положително момиче, само че за жалост връзката ѝ с Ники и появяването на някогашния ѝ другар Даниел, носят поредност от трагични моменти. Бела от своя страна е подготвена на всичко, с цел да си върне назад обичания, а в тази задача ще й помогне и нейната нова съквартирантка – Марти.

В ролята на Марти влиза 18-годишната Кристиана Асенова , която е победителката в първия сезон на ТВ предаването „ Големите очаквания “ и експертите дефинират като „ българската Лара Фабиан “. Музиката е нейната обич и пристрастеност, само че в „ Следвай ме “ ще покаже и своите актьорски умения. Актьорът Калоян Минев влиза в ролята на Даниел – ябълката на раздора сред Ники и Изабела . Третият нов персонаж, учителят по философия ще бъде изигран от известния артист Владимир Зомбори.
 Кристиана Асенова NOVA
Дали Бела ще успее да се пребори за сърцето на Ники? Какво ще се случи с останалите двойки в сериала и дали любовта ще победи? Отговорът на тези въпроси ще откриете в новия сезон на уеб сериала, който започва на 16 април във.

Уеб тийн сериалът е изборът на почитателите за най-предпочитан уеб сериал в първите Награди " NOVA поддържа българските филми " 2018 и една от най-успешните продукции на 7Talents. Звездите на продукцията, Илиян Илиев в ролята на Алекс и Христина Христова – Тита в ролята на Бела, събраха най-голяма зрителска поддръжка в категориите за обичани артист и актриса. Гласуването за премиите се организира онлайн, а почитателите имаха опция да гласоподават за обичаните си продукции и лица в границите на месец.

Може да следите всеки понеделник и четвъртък във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР