Нови избори биха били голям риск и хазарт, но Слави

...
Нови избори биха били голям риск и хазарт, но Слави
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Нови избори са голям хазарт, но Трифонов може би е решил това да прави

Нови избори биха били огромен риск и хазарт, само че Слави Трифонов е решил може би това да прави, предвижда социологът Андрей Райчев във вторник пред БНР.

Той си изяснява заявената поддръжка на всички останали пет политически сили в Народното събрание към " ИТН " с това, че се надяват Слави Трифонов да направи държавно управление, с цел да " изчезне ", " да завърши като политически план ".

" Той може елементарно да направи държавно управление, само че то ще действа в подтекста на непрекъснати съвещания, съглашателство ", разяснява Андрей Райчев.

По думите му Николай Хаджигенов от " Изправи се!Мутри вън! " (ИСМВ) все още е единственият, който излиза и приказва по какъв начин ще има съдружно държавно управление на Слави Трифонов с неговата групировка и с " Демократична България ", подкрепено от Българска социалистическа партия. С държанието си от изборите насам Хаджигенов съумя да се скара с съдружните си сътрудници от ИСМВ и да обиди другите. Според Райчев " това не е израз на проклетия " или друго, само че просто адв. Хаджигенов е извънредно некомпетентен, държи площадни речи като на митингите предишното лято и прочие

" Няма да свърши за него добре тая работа ", счита Андрей Райчев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР