Нови двама заместник-министри са назначени в Министерството на земеделието и

...
Нови двама заместник-министри са назначени в Министерството на земеделието и
Коментари Харесай

Министерството на земеделието и храните и Министерството на труда и социалната политика имат назначени по един заместник-министър

Нови двама заместник-министри са назначени в Министерството на земеделието и храните и в Министерството на труда и обществената политика.
 
 Таня Георгиева (Дъбнишка) Таня Георгиева (Дъбнишка) Източник: Министерство на земеделието и храните
Таня Георгиева (Дъбнишка) поема поста заместник-министър на земеделието и храните. До момента тя заема длъжността изпълнителен шеф на Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ). В интервала 2018 година – 2022 година е основен специалист в звеното за ръководство на Националната селска мрежа към Програмата за развиване на селските региони 2014 – 2020. През 2021 година е номинирана за представител на България в Европейския стопански и обществен комитет в секция " земеделие, развиване на селските региони, околна среда ". Била е също гост-лектор в магистърската степен към катедра " Аграрна стопанска система " на Икономическия университет във Варна. По обучение е еколог.
 
 Гинка Машова-Станчева Гинка Машова-Станчева Източник: МТСП
За заместник-министър на труда и обществената политика е назначена Гинка Машова-Станчева. Близо пет години работи в Министерството на труда и обществената политика, като последно управлява дирекция " Политика за хората с увреждания, равни благоприятни условия и обществени помощи ". Преди това е част от екипа на Държавната организация за протекция на детето. В интервала от 2003 година до 2006 година е старши специалист в Агенцията за обществено подкрепяне. Финансист е по обучение.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР