Нови арести при спецакции срещу търговия с вот, проведени край

...
Нови арести при спецакции срещу търговия с вот, проведени край
Коментари Харесай

Още арести при спецакция срещу търговия с вот в цялата страна

Нови арести при спецакции против търговия с избор, извършени край Берковица, Лом и Благоевград.

При интервенцията в Благоевград са арестувани мъж и жена. Те изготвяли описи с имена на хора, на които предложили по 40 лв., с цел да гласоподават за избран претендент. Открити са още брошура със саморъчно написани върху нея имена и ЕГН-та и 30 бр. хартиени бюлетини с оградена партия. Ива Дачева и Владислав Иванов са арестувани за период до 24 часа, оповестява Нова тв. По случая е формирано досъдебно произвеждане. 

При друга акция в берковското село Бистрилица е арестуван 48-годишен мъж. От парцела му са иззети 2 375 лева, 7 листа с изписани против тях имена и числа, тетрадка, карта за принадлежност към политическа партия и 4 патрона. Направено е и претършуване на притежаваните от мъжа два леки автомобила. 

Други двама са арестувани при акция акция в ломското село Василовци. Служители на районно управление (на МВР) Лом направили инспекция на сигнал, съгласно който служител на Община Брусарци, заплашил притежател на заведение, че ще събори изграден от него заслон, в случай че не гласоподава за избрана политическа партия. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР