Нови 24 населени места в Русенско и Шуменско ще посетят

...
Нови 24 населени места в Русенско и Шуменско ще посетят
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО организира изнесени офиси в областите Русе и Шумен


Нови 24 обитаеми места в Русенско и Шуменско ще посетят профилирани екипи за обслужване на клиенти от ЕНЕРГО-ПРО. Кампанията се организира за седма поредна година и обгръща дребните обитаеми места в Североизточна България. През април 2019 година експертите от енергийната компания обслужиха в границите на акцията над 1200 клиенти от област Габрово и Велико Търново. Изнесените приемни работят в съгласуваност и в тясно съдействие с кмето-вете на обитаемоте места.

Услугите, които ЕНЕРГО-ПРО предлага в своите изнесени офиси, са промяна на титуляр на партида за електрическа енергия, актуализация на потребителски данни за навременна връзка с компанията, инспекция и обяснение на сметки за електрическа енергия, заявяване на безкасови услуги и други. Клиентите удостоверяват своята идентичност в мобилните приемни на ЕНЕРГО-ПРО с персонална карта, а в случаите на заявяване на услуга или промяна на титуляр на партида дават за информация и автентичен документ за благосъстоятелност на парцел.

С графика на изнесените офиси на ЕНЕРГО-ПРО в област Русе и Шумен в пери-ода 15-22.05.2019 година можете да се запознаете на интернет страницата на компа-нията: https://www.energo-pro.bg/bg/Izneseni-ofisi.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР