Новата звезда в атаката на Интер Лаутаро Мартинес разкри интересна

...
Новата звезда в атаката на Интер Лаутаро Мартинес разкри интересна
Коментари Харесай

Лаутаро: Първоначално играех като защитник

Новата звезда в офанзивата на Интер Лаутаро Мартинес разкри забавна детайлност от юношеските си години. Той призна, че първоначално е играл на позицията централен бранител поради татко си и бързината си.

“Баща ми беше защитник, придружавах го на мачове. Започнах като централен бранител, тъй като бях бърз. На 15 години треньорите започнаха да ме придвижват напред. Когато отидох в Расинг, станах нападател вечно. В Бахия играех и баскетбол, само че в един миг трябваше да предпочитам, тъй като тялото ми не можеше да устоя и на двете. Идолът ми? Харесват ми някои играчи, само че си нямам идоли. Харесвах Радамел Фалкао, когато беше в Ривър Плейт, поради придвижването му. Виждам се като него в някои аспекти, само че той не се включва в построяването на офанзивите колкото мен в Интер или Расинг”, показа Лаутаро в изявление за ESPN.
#Video ¿Podés creerlo? #LAUTAROxESPN confesó que jugaba en otra posición antes de convertirse en goleador en Racing. ¿Dónde lo hacía? ¡Escuchá!https://t.co/u7XEGsUrs8
— SportsCenter (@SC_ESPN) June 9, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР