Новата власт в Нова Броудкастинг Груп и НетИнфо продължава с

...
Новата власт в Нова Броудкастинг Груп и НетИнфо продължава с
Коментари Харесай

Нови уволнения и напускащи в Нова Броудкастинг Груп и НетИнфо

Новата власт в " Нова Броудкастинг Груп " и " НетИнфо " продължава с големите промени, свързани с екипите както на малкия екран, по този начин и на уеб страниците. След като трудовите контракти на Миролюба Бенатова и Генка Шикерова бяха прекъснати , а изпълнителеният шеф на " Нетинфо " Христо Христов беше освободен , турболентните времена в фирмите не престават.
Според информация на Actualno.com , двама от отрасловите публицисти за български футбол са били уволнени в последните дни. Единият от тях е коментирал против от родната Първа лига, до момента в който вторият постоянно е бил кореспондент на писта. С техните уволнения измененията в екипа няма да спрат, безапелационен е нашият източник.
В уеб страницата Gong.bg , който е част от портфолиото на " НетИнфо ", пък остават едвам 6-7 редактори. Общо трима от публицистите са подали предупреждение за овакантяване в последните дни в символ на противоречие към променяната в политиката на уеб страницата. Както е известно, основният редактор Николай Александров беше уволнен от новото управление, а на негово място беше назначен Бисер Тошев, прочут измежду почитателите като " лекото перо на Кирил Домусчиев " . Бившият кадър на " Sportal.bg " се води " управител наличие и развиване " в спортния уебсайт на " НетИнфо ".
Част от напускащите са в " Gong.bg " от самото му основаване, като се причисляват към екипа от публицисти на " Дарик Радио ", които прекратиха гражданските си контракти с " НетИнфо " в символ на съпричастност към Николай Александров. Според информация от един от източниците ни , чака се скоро в " Гонг " да се озове и братът на Бисер Тошев - Ясен, който също е част от " Спортал " сега. 
В края на предишния месец " Vesti.bg " също остана с орязан екип, откакто част от редакторите на осведомителния портал също беше скъсен, добавя източник на Actualno.com с информация за протичащото се в постройката на компанията край летището. Какво сподели Христо Христов за протичащото се в " НетИнфо " и " Нова телевизия " вижте в специфичното изявление на Actualno.com.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР