Новата версия на приложението YouTube дава възможност за възпроизвеждане на

...
Новата версия на приложението YouTube дава възможност за възпроизвеждане на
Коментари Харесай

YouTube показва 1440р видео на iPhone X

Новата версия на приложението YouTube дава опция за възпроизвеждане на Ultra HD видео с 1440р резолюция, само че единствено на iPhone X.
Новият флагман на Apple разполага със Super Retina екран с резолюция 2436х1125 точки и съответствие на страните 19,5:9. Това е най-детайлният екран измежду всички iOS смарт телефони.

YouTube App е едно от първите приложения на Гугъл, приспособено за екрана на iPhone X . Версията 12.43 дава опция за възпроизвеждане на видео в пълноекранен режим, даже и на ексцентричен екран.

YouTube не разполага с клипове с резолюция 19,5:9 и приложението малко отрязва фрагментите от горната страна и изпод. Според разработчиците, това е напълно незабележимо.

По този метод, потребителите с новите флагмани iPhone X могат да се любуват на качествено видео с съвсем 1440р формат. За iPhone 8 се предлага единствено 1080р видео.

Възпроизвежданото по този метод видео наличие няма по какъв начин да бъде наречено пълноценно HDR. За пълноценно 1440р видео флагманът на Apple няма задоволително пиксели. За поддръжката на този формат е нужна резолюция от 2560х1440 точки. Но при всички случаи клиповете се възпроизвеждат на iPhone X доста по-добре, в сравнение с смарт телефони с резолюция 1920х1080 пиксела.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР