Новата Tesla Roadster, която беше представена през , е на

...
Новата Tesla Roadster, която беше представена през , е на
Коментари Харесай

Какво се случва с новата Tesla Roadster?

Новата Tesla Roadster, която беше показана през , е на път да се трансформира в най-забавената кола в цялата история на американската марка.

Първоначалният анонс по време на премиерата на колата беше, че тя ще доближи до първите си клиенти през 2020 година, само че през последните няколко седмици новият Roadster изчезна като артикул от челната страница на Tesla.

Продуктовата страница на електрическия автомобил въпреки всичко може да бъде достъпена на адрес , само че там липсват данни за неговата цена, като единствената насочна точка е сумата за резервация- 50 000 щатски $. При опит за резервация от съответното поле, уеб сайтът пренасочва към несъществуваща, само че въпреки всичко стилизирана със схема на Roadster страница.

Бъдещето на новия Roadster и най-много на неговата пилотна серия Founders Series с цена от 250 000 $ не наподобява изключително обещаващо, изключително като се има поради и анонсът на Илон Мъск от септември тази година- "Ако предположим, че 2022 не е мега трагична, доставките на новия Roadster би трябвало да стартират през 2023 ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР