Новата суматоха може да окаже негативно влияние върху бизнеса, така

...
Новата суматоха може да окаже негативно влияние върху бизнеса, така
Коментари Харесай

Таро прогнозата за периода от 21 декември до 27 декември 2020 г.-Карта Сила за Дева, карта Йерофант за Везни

Новата блъсканица може да окаже отрицателно въздействие върху бизнеса, тъй че е толкоз значимо да знаете авансово какви събития могат да се случат. Съветите на Голямата Аркана ще оказват помощ на зодиакалните знаци да съберат сили и да завършат 2020 година на вълна успех.

Предпоследната седмица на декември ще бъде богата на събития и експертите препоръчват авансово да разберете защо да се подготвите. Съветите на старшата Аркана ще разрешат на представителите на Зодиакалните знаци да снимат картината на протичащото се, с цел да вземат верните решения и  да не се забиват.

Овен

Според картата „ Отшелник “ Овенът не трябва да бърза стремително в работата или връзките. Картата демонстрира интервала, в който е значимо да спрете и да размислите, да коригирате проектите и да спечелите мощ преди тирето към благополучен живот.

„ Глупак “ в оформлението е карта на измененията. Според нея Овенът ще може да стартира всичко от нулата, оставяйки потисническото минало след себе си. Съветът на картата е да не се отказвате от измененията, които ориста е подготвила, тъй като всичко в живота се случва в точния момент.

Арканът „ Правосъдие “ дава обещание избавление за Овена. Използвайки тази карта, се оказва, че се справяте с сложна обстановка, възстановявате справедливостта и се освобождавате от всичко, което пречи на придвижването напред и  привличането на позитивни промени .

Телец

Арканът „ Карета “ приканва Телеца да не се двоуми и да не се опасява да се спъне. Картата на находчивостта и интензивността предвещава отличен старт на седмицата, когато силата е в обилие и те би трябвало да бъдат ориентирани към решение на належащи проблеми.

Картата на влюбените допуска избор и стартира нов стадий от живота на Телеца, който би трябвало да се вземе на съществено. Няма да можете да обърнете решението, което значи, че е време да се  вслушате в интуицията си .

„ Отшелник “ в оформлението символизира краткотрайната неспособност за продължение на започнатото дело. Според тази карта е значимо за Телеца да разбере обстановката, да работи върху неточности, в случай че е належащо, или краткотрайно да превключи вниманието към други задания.

Близнаци

„ Отшелникът “ в оформлението при започване на седмицата показва на Близнаците времето, когато е значимо да останете уединено със себе си. Важно е да запълните такава пауза посредством възобновяване на силата, работа върху неточности или обмисляне, с цел да стъпвате решително в по-светло бъдеще.

На картата „ Върховна жрица “ е значимо да сте наясно с задачите си, с цел да продължите решително напред. В противоположен случай е по-добре да изчакате, с цел да разберете какво се случва и кои дейности ще доведат до триумф. Вниманието към интуицията също ще бъде важно  – предчувствията ще оказват помощ да се избегнат произшествия.

Арканът  „ Maгьосник “ демонстрира способността да управлява събитията и да избира всяка посока за развиване. Близнаците на тази карта би трябвало да бъдат упорити и изобретателни, с цел да не пропуснат изгодите.

Рак

Aрканът „ Moдерация “ приканва Раците да спрат да бързат и да стартират седмицата с познати неща. Според тази карта е значимо да осъзнавате отговорността и да не надценявате мощните си страни, тъй че в края на годината да не срещате неточности и да не губите време за тяхното премахване в ущърб на главната си работа.

Картата „ Сила “ отваря интервал, в който не можете да се колебаете, да се съмнявате и да отстъпвате. На тази Аркана Раците ще могат да създадат скок, да се освободят от ограничаващи условия и да получат дълго чакана премия.

„ Отшелникът “ в оформлението е карта, която приканва за превозване на уикенда в спокоен режим. За Раците това ще бъде време на неприбързано обмисляне, възстановяване на силите и енергията , отмора след дейна работа.

Лъв

Картата „ Император “ отваря седмица и с тази карта Лъвовете ще могат да се изкачат по кариерата, да завоюват уважението на другите и да  увеличат финансовите потоци . Съветът на картата е да действате почтено и да изоставите повърхностните преценки.

На картата „ Сила “ Лъвовете ще могат да се сбогуват с неприятностите и да пресечен порочния кръг от проблеми, в случай че спрат да гледат обратно. Опитът, даже печален, е значим за вашето положително и продължавате да вървите напред.

„ Смърт “ в оформлението е карта, която приканва Лвов да я постави край и да стартира нещо ново. Този Аркан споделя, че би трябвало да вършиме промени в живота, без да се закачате за остарели хрумвания, които пречат на развиването.

Дева

Арканът „ Йерофант “ дава обещание на Девите умерено начало на седмицата, когато не можете да се съмнявате в качествата си. На тази карта е допустима помощ от светеца настойник, който в сложни времена ще протегне ръка към вас.

Картата „ Умереност “ демонстрира триумф, само че не и в близко бъдеще. На тази карта нещата не се развиват толкоз бързо, колкото бихме желали, само че в тази обстановка ще бъде мъчно да се вършат неточности, които да попречват напредъка към задачата.

На картата „ Сила “ Девите чакат проби, които е значимо да преминат с чест. Активността и отговорността ще ви оказват помощ елементарно да преодолеете трудностите по пътя към щастливия живот и да получите почтена премия.

Везни

На картата „ Йерофант “ Везните чакат нови запознанства, които не трябва да се изоставят. Сред новопридобития обществен кръг може да има хора, които могат да оказват помощ при решаването на сложни въпроси.

„ Модерация “ в оформлението е карта, която приканва Везните да се откажат от бързината. Според тази Arcana, пътят към задачата ще бъде безвреден, в случай че забележите промени в точния момент и избегнете съмнителни оферти.

Картата „ Свят “ дава обещание разрешаване на компликациите и  постигане на щастие . Арканът дава обещание на Везните отличен свършек на декемврийската седмица, когато всичко си пристигна на мястото, кавгите стопират и пречките за благополучен живот остават зад тила си.

Скорпион

Арканът „ Правосъдие “ приканва Скорпионите да съберат сили и да създадат последния удар. Картата разказва обстановка, когато се случва освобождение от всичко, което пречи на развиването, и Скорпионите ще могат да привлекат позитивни промени, в случай че не се двоумят.

Картата „ Император “ символизира развиването и израстването в кариерата и съгласно нея е значимо за Скорпионите да се потвърдят от най-хубавата страна, с цел да усилят своята значителност и престиж. Вземането на мъдри решения и избягването на повърхностни преценки ще ви оказват помощ да се справите с всяко предизвикателство.

„ Звездата “ в оформлението е карта, посредством която Скорпионите могат да бъдат сигурни, че се движат в вярната посока. Арканът приканва да се откажат от измамата и бързането, за да не внасят неприятности в живота .

Стрелец

Арканът „ Магьосник “ открива седмицата и дава обещание на Стрелеца ужасно време да употребява добитите преди този момент умения и да откри солидна почва под краката си. Съветът на картата е да не забравяте за отговорността, с цел да изключите грешките.

На картата „ Свят “ Стрелецът ще може да откри връзки с близки и бизнес сътрудници, да погребе брадвата на войната и да откри естетика в себе си. Този Арканът приказва за края на черната лента, което значи, че проблемите ще изчезнат от живота .

„ Влюбени “ в оформлението е карта за избор, съгласно която Стрелецът ще би трябвало да вземе съществено решение. Няма да е допустимо да го отмените, тъй че няма потребност да бързате: значимо е да претеглите плюсовете и минусите, с цел да не останете обратно.

Козирог

Картата „ Сила “ демонстрира на Козирозите  благоприятни промени , само че за това те ще би трябвало да преминат през тествания. Тестването за мощ при започване на седмицата не би трябвало да е ужасно, тъй като, справяйки се с компликациите, всеки тренира личната си устойчивост. В бъдеще уменията ще ви оказват помощ елементарно да се справите с трудностите пред щастието.

„ Мир “ в оформлението е карта за придобиване на непоклатимост. Според нея Козирозите могат да бъдат сигурни, че стартираният бизнес ще донесе освен облага, само че и задоволство. Картата символизира интервал, когато неприятностите са в предишното.

Aрканът „ Звезда “ се смята за един от ангелите пазители, предпазващ от всевъзможни неволи. С тази карта Козирозите могат да бъдат сигурни, че нещата ще спорят и следва премия. Важно е единствено да не променяте проектите си и да не се поддавате на провокации.

Водолей

Картата за обесен мъж предизвиква Водолея да се приготви за промени в живота. Според тази Аркана е време да оставим всичко остаряло и да се обърнем към новото. Възможно е картата да предвещава преход към нова работа.

На картата „ Отшелник “ Водолеят не би трябвало да бърза. Аркан приканва да направи пауза, с цел да размишления, да възнамерява по-нататъшни действия и с подготвен проект да продължи пътя към проспериращ живот.

Arcanum „ Дявол “ приканва Водолея да бъде деликатен и внимателен. На тази карта Водолеите ще се изправят пред тествания, които е значимо да преминат почтено и без машинация, за да избегнат неприятности .

Риби

Картата „ Смърт “ дава обещание на Рибите промени, които към този момент са подготвени да избухнат в живота. Няма смисъл да се двоумите на тази карта – време е да оставите остарелите зад тила си, с цел да не пропуснете нови благоприятни условия и вероятности.

На картата „ Император “ има интервал, в който е значимо да покажете най -добрите черти на характера и да не се страхувате от отговорност. С тази карта Рибите ще могат да потвърдят своята стойност в бизнес средата и да аплайват за добра позиция.

Картата „ Императрица “ дава обещание удобен излаз за стартирания бизнес и Рибите могат умерено да следват определения път, без бързане и паника. Също по този начин, картата демонстрира позитивни промени в персоналния живот.

Важно е да интерпретирате изпуснатите карти в спокойна конюнктура и не забравяйте да сравните препоръките със протичащото се в живота. Това улеснява визията на предизвестията и избягването на съмнителни планове или оферти в точния момент. Съветите за карти не са апел за решителни дейности, а изложение на възможни събития, които могат да бъдат повлияни.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР