Новата романтична комедия „Като за последно“ ще се появи в

...
Новата романтична комедия „Като за последно“ ще се появи в
Коментари Харесай

Филип Аврамов за новата българска комедия „Като за последно“, в която участва и Мария Бакалова

Новата сантиментална комедия „ Като за последно “ ще се появи в кината на 4 юни. По този мотив Филип Аврамов, изпълняващ една от основните функции, гостува в " Тази събота и неделя ".

„ Много обичам морски филми, още повече филми, които биха трогнали публиката, а „ Като за последно “ съгласно мен ще трогне феновете. Историята е такава, че всеки да се почувства съпричастен. Със Стефан Денолюбов, Малин Кръстев и Китодар Тодоров образуваме така наречен „ каре попове “. Станимир Гъмов пък играе шеф на пандиза. Няма да издавам сюжета, само че най-после всички се събираме на едно място “ – показа Филип Аврамов.

Той добави, че както във всяка комедия, и тук всеки има своята драма, история, болежка. Филмът е ориентиран към нещата, които ни вършат хора.

Актьорът разяснява и работата си с Мария Бакалова.

„ Точно по това време тя отиде на кастинг в Лондон и си го взе. Пренаредихме програмата, само че пък ориста й се промени. Дано да издържи на славата. С нея имахме малко взаимни фотоси, два-три дни. Тя е способно младо момиче, което със лични старания стигна до Холивуд. За положително или неприятно е доста амбициозна. Щастлив съм, че проби в Холивуд “ – заключи Филип Аврамов.

Вижте във видеото горе елементи за неговия идващ артистичен план „ Бай Рок “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР