Новата роля на Лена Бориславова е тема по-интересна и коментирана

...
Новата роля на Лена Бориславова е тема по-интересна и коментирана
Коментари Харесай

Лена хвърли кърпата, но дръпна юздите

Новата роля на Лена Бориславова е тематика по-интересна и коментирана в коридорите на властта от новия ръководител на 49-ития парламент. Дясната ръка на Кирил Петков хвърли кърпата, отхвърли депутатското си място и изтри фейсбука си. Но продължи да дърпа юздите на „ Продължаваме промяната ”. Бориславова, която трайно влезе в кожата на сив кардинал на Политическа партия, разгласи, че няма да е в Народното събрание, с цел да работи занапред за локалните избори в София. Но се появи на първото съвещание на парламентарната група на ПП-ДБ, с цел да не изпуска нищо от контрола си.

По-рано през днешния ден стана ясно, че Бориславова е подала заявление до ЦИК, с което е поискала да се откаже от депутатското си място. Но го направи не по разпоредбите. ЦИК одобри документа за сведение, тъй като е отвън периодите и определените депутати към този момент са оповестени в Държавен вестник. За да се откаже, Лена първо би трябвало да постави клетва като народен представител, а по-късно да подаде заявление за отдръпване в Народното събрание. Заради закъснялото й писмо до ЦИК, Бориславова си навлече присмеха на ГЕРБ и неговия юношески водач Георг Георгиев, който иронично разяснява качествата на дамата като правист.
-->
Политическа партия и Демократична България събраха за първи път общата си Народното събрание група, с цел да решат кои ще са предложенията им за ръководител и зам.-председател на 49-ото национално заседание. Бориславова дойде на срещата дружно с годеника си Мирослав Иванов. С тях беше и някогашният вицепремиер Калина Константинова.

Кирил Петков пък дойде дружно с Даниел Лорер и Деница Симеонова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР