Новата работна седмица и първият пролетен ден започват със слънчево

...
Новата работна седмица и първият пролетен ден започват със слънчево
Коментари Харесай

Новата работна седмица и първият пролетен ден започват със слънчево време

Новата работна седмица и първият пролетен ден стартират със слънчево време, въпреки и с по-ниски, в сравнение с би ни се желало, температури през март.

Сутринта минималните градуси ще са от минус 7 до минус 2, за София към минус 6 градуса . С напредването на деня и следобяд облачността ще се усили, само че превалявания са малко евентуални. Ще продължи да духа до сдържан, в региона на Родопите и краткотрайно мощен североизточен вятър.

Максималните температури ще са сред 5 и 10 градуса, а за София към 5 градуса. Над планините облачността ще е променлива, след обяд забележителна, само че превалявания не се чакат.

Добрата вест за феновете на зимните спортове е, че поради извънредно студения март ски сезонът в Банско и Пампорово ще бъде продължен. В Банско той ще продължи доникъде на месец април, за Пампорово формалната дата за закриване е 10 април, само че снегът е толкоз доста, че скиорите евентуално ще са облагодетелствани и след тази дата.
Във вторник и сряда прогнозата е градусите да се качват с 1-2, само че от четвъртък ни чакат 15-16 градусова пролет с обилно слънце.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР