Новата Мис България Тамара Георгиева е сигурна, че е красива.

...
Новата Мис България Тамара Георгиева е сигурна, че е красива.
Коментари Харесай

Новата Мис България скочи: Изненадана съм от голямата простотия на хората, аз не съм грозна

Новата Мис България Тамара Георгиева е сигурна, че е красива. " Изненадана съм от огромната дивотия на хората ", съобщи пред " Нова телевизия " носителката на короната, като добави, че се счита за доста красива. Тя изясни, че мъжете се обръщат след нея на улицата.

Тя описа, че пособия в фамилния бизнес, който е обвързван с порцелан и стъкло, а от дребна имала изяви на стилния подиум, като учавствала в благотворителни състезания. 
" Сама взех решение да вземам участие в състезанието. Мис България е фантазия за мен от дребна. Аз съм човек,който доста разчита на първо място на себе си, имам поддръжката на моите близки и доста се радват на моите триумфи ", съобщи Георгиева. По думите й имало доста хора, които незабавно се свързали с нея и й писали за триумфа, само че нямало да продължи да се занимава с състезанията, може би единствено като жури, тъй като желала да се развива като дизайнер, написа " Пик ".

" Красивите и забавни хора постоянно са обект на внимание, на неприятни думи, постоянно има хора, които да кажат неприятно и да извадят от теб черти, които да го подсилят. Това са хора които явно по цялостен нямат друга работа и седят във Facebook и са доста хора които завиждат. Когато се яявявш на подобен конкурс ", добави още Мис България.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР