Новата година трябва да започне с добро планиране още от

...
Новата година трябва да започне с добро планиране още от
Коментари Харесай

Още обвинения от принц Хари

Новата година би трябвало да стартира с положително обмисляне още от предната. Така най-малко ни поучават специалистите по работливост и наподобява, че принц Хари съблюдава този принцип. Защото още в първия работен ден на 2023 година получаваме нова информация за протичащото се към него.
 Принц Хари, автобиографията му Spare, какъв хонорар е получил за нея и други детайлности за книгата
Колко милиона ще получи Хари за автобиографията си

Spare излиза на 10 януари

" Искам татко си назад, желая и брат си назад ", споделя 38-годишният херцог на Съсекс в филмов откъс на изявлението си с Том Брадби за ITV. Разбира се, че сходно избухливо изявление ще има филмов откъс преди самото си лъчение.

Защото диалогът на принца с Брадби е едно от двете изявленията, които той дава във връзка излизането на автобиографията му Spare, която чакаме на 10 януари. Другото изявление е с Андерсън Купър за CBS.

Prince Harry tells he was the target of press leaks after private conversations with members of the Royal Family.
— 60 Minutes (@60Minutes)
Книгата дава обещание да разкрие повече детайлности за това какво е да отраснеш в кралския двор, както и по какъв начин се е отразила на Хари гибелта на майка му. В самите изявленията пък още веднъж ще чуем за " изменничества " и " изфабрикувани истории против мен и брачната половинка ми " по думите на самия принц.

" В последните шест години непрекъснато ни споделяха: " Не можем да създадем изказване, с цел да ви защитим ", само че в това време непрекъснато виждахме изказвания за други членове на фамилията и в някакъв миг това безмълвие се трансформира в изменничество ", споделя още Хари.
 Снимка 587577

И двете изявленията - за ITV и за CBS, ще бъдат излъчени на 8 януари, тъкмо два дни преди излизането на Spare, прецизират от Военновъздушни сили. Остава да разберем дали в тях ще забележим нещо по друго от видяното в шестте епизода на Harry & Meghan.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР