Новата година стартира с нова селекция от PlayStation Plus игри

...
Новата година стартира с нова селекция от PlayStation Plus игри
Коментари Харесай

Steep и Portal Knights стартират PS Plus игрите за 2019 г.

Новата година започва с нова селекция от PlayStation Plus игри за притежателите на конзоли на Sony. Ето какво би трябвало да знаете за новите заглавия, които ще станат налични от другия вторник, 1 януари.
Най-напред, за PS4 имаме Steep : аркадното сноуборд/ски/параглайдер заглавие на Ubisoft, което идва напълно на време за зимния сезон. В играта може да покорите скатовете на някои от най-опасните планини в света за наложителната доза адреналин.

След това идва Portal Knights : симпатично екшън RPG, което съчетава крафтинг детайла на Minecraft, само че за разлика от безличната боза на Mojang, тук имате действителни равнища с действителни цели. Освен това, може да играете в ко-оп с още до трима другари.

PlayStation Plus селекцията за януари 2019 година продължава с тези заглавия:

Zone of the Enders HD Collection, PS3
Amplitude, PS3
Fallen Legion: Flames of Rebellion, PS Vita (Cross Buy с PS4)
Super Mutant Alien Assault , PS Vita

Всички нови игри ще бъдат налични от 1 януари до 5 февруари 2019 година, тъй че в случай че видите нещо, което притегля вниманието ви, не пропускайте да го свалите.

Не забравяйте още, че PS Plus игрите за PS3 и PS Vita ще спрат напролет на тази година, тъй че имате още единствено няколко месеца, с цел да разширите каталога си.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР