Новата функция ни спестява досадните допълнителни действияВече можем да shazam-ваме

...
Новата функция ни спестява досадните допълнителни действияВече можем да shazam-ваме
Коментари Харесай

Shazam вече познава музиката и при включени слушалки

Новата функционалност ни икономисва досадните спомагателни дейности

Вече можем да „ shazam ”-ваме даже при включено хендсфри (снимка: Shazam)

Shazam е добре познато мобилно приложение за следене и различаване на музика от всевъзможни устройства. С него можем да прихванем обичаните си песни на всички места, като е належащо просто да включим приложението и да натиснем „ Tap to Shazam ” – значимо е само музиката да е изолирана от прекомерно доста непряк звук.

До този миг Shazam засичаше музика единствено в случай че в телефона няма включени слушалки или друго странично устройство. За благополучие на всички консуматори на приложението, към този момент можем да „ shazam ”-ваме даже при включено хендсфри.

Малка иконка „ Tap to Shazam ” изскача на екрана всякога, когато включваме слушалките си, и изчезва, когато ги изключим. Функцията работи най-добре, в случай че e съчетана с Pop-Up Shazam, което може елементарно да се настрои локално през мобилното устройство.
още по тематиката
Добрата вест е придружена и от обстоятелството, че при включено хендсфри, приложението прихваща  музика, идваща както от самия телефон, по този начин и от странични източници.

Промяната не е изключително огромна, само че сигурно ще достави по-комфортно преживяване на потребителите и ще им спести дребни, само че пък и постоянно досадни спомагателни дейности.

Все още обаче не е напълно ясно на какъв стадий функционалността ще бъде налична и в приложението за iOS устройства, което е необичайно, поради обстоятелството, че Apple има Shazam.

Автор: Катерина Костадинова, PR & Content Expert в SoftUni
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР