Новата формация ще защитава християнските и семейните ценности, ще бори

...
Новата формация ще защитава християнските и семейните ценности, ще бори
Коментари Харесай

Луна прави своя партия

Новата групировка ще пази християнските и фамилните полезности, ще бори корупцията

Луна прави своя партия, събощава " Преди изборите предходната година изпълнителката на "Искам го, притискам го " разгласи, че ще се кандидатира за народен представител. Това не се случи, само че певицата няма да се откаже да щурмува значима позиция в политическия Олимп на страната.

В момента тече подготвителната работа за основаване на организацията, издават близки до певицата. Какво ще бъде името на новата групировка и по кое време тъкмо ще се учреди тя, към този момент не е ясно. Ясно е обаче, че партията на Луна ще залага на обичайните християнски и фамилни полезности, както и на по този начин модерната битка с корупцията и възстановяване метода на живот на популацията в България. Самата певица се е изказвала не един път в тази посока.

Пред вестника Луна призна, че е провела сондажи с водачите на няколко нови политически субекта.

"Бях на учредителното заседание на партията на Стефан Янев. Не съм с неприятни усещания, само че занапред ще вземам решение с кого да взаимодействам ", показа певицата.

Освен с някогашния длъжностен министър председател Луна възнамерява да организира диалог на четири очи с хлевоустата блогерша Елена Гунчева. С българската Мари льо Пен, както към този момент назовават адвокатката, отделила се със скандал от "Възраждане " на Костадин Костадинов, чалга звездата щяла да разиска новия план на Гунчева.

"Вероятно Луна си търси политически сътрудници за изборите ", считат хора от близкото обграждане на певицата.

"За разлика от Костадинов аз ще доклада всеки лев на българските данъкоплатци ", безапелационна е изпълнителката на "Не съм жена единствено за един мъж ". Ще продължава да държи за приемане на закон за лустрацията, с цел да се завърши по думите ѝ "веднъж вечно с комунистическия гнет и обир на България ".

Наскоро Луна разкри пред вестника, че е била подложена на напън освен от водача на "Възраждане ", само че и от Слави Трифонов, който я "развявал като Самарско знаме " в своите скечове.

Според отдадени в родното политическо задкулисие фолкпевицата не е съумяла да набере повече гласове на президентските избори поради това, че не е употребила доста от старите си, само че златни хватки.

"Посъветвахме Луна да финансира свои предизборни концерти в цялата страна, на които да пее самата тя ", издадоха за "България Днес " нейните политтехнолози.

Тя обаче не била подготвена да вложи лични средства в начинанието, макар че била наясно с значимостта му. Точно тогава Луна продаде собствен парцел, само че по този начин и не разгласи в общественото пространство дали ще вложи получената сума в политическия си план.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР