Новата дирекция на МВР не се слива с дейността на

...
Новата дирекция на МВР не се слива с дейността на
Коментари Харесай

Красимир Ципов: Новата дирекция на МВР не се слива с дейността на НСО

Новата дирекция на Министерство на вътрешните работи не се слива с активността на НСО. Това съобщи в утринния блок на БТВ заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Ципов във връзка ветото на президента върху поправките в Закона за Министерство на вътрешните работи.

"Парламентарната група на ГЕРБ ще отхвърли наложеното от президента несъгласие ", сподели още депутатът.

Депутат: Мотивите на Радев за ветото за витиевати

"Основната функционалност на новата основна дирекция за защита на лица ще бъде ориентирана към защита на чиновници на държавната администрация, които получават опасност за живота и здравето си, разследване на осъществяване на служебното си обвързване “, разкри Ципов.

"Категорично става въпрос за взаимоотношение сред Министерство на вътрешните работи и НСО ", сподели депутатът.

"Комисията по Закона на НСО ще дефинира дали министър председателят да се охранява от новата работа, в случай че той пожелае ", разясни Красимир Ципов  Красимир Ципов Красимир Ципов е български политик, депутат в 41, 42, 43 и 44-то Народно заседание. На два и добави, че и сега Министерство на вътрешните работи оказва помощ при защитата на високопоставени чиновници на администрацията.

"С над 30% са увеличени заплатите на чиновниците на Министерство на вътрешните работи ", добави заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР