Новата биографична книга за живота на принц Хари и Меган

...
Новата биографична книга за живота на принц Хари и Меган
Коментари Харесай

Жената на принц Хари била отвлечена с кола и завързана

Новата биографична книга за живота на принц Хари и Меган Маркъл, която разбуни духовете, излезе на пазара. Четивото включва роман за живота на двойката като част от кралското семейство и детайлности по какъв начин се стигна до решението им да се откажат от купите и отговорностите си към монархията.

Хари и Меган обявиха, че нямат нищо общо с книгата „ Да намериш независимост “, написана от публицистите Омид Скоби и Каролин Дюранд. Авторите не са интервюирали двойката, а към 100 доближени до тях.

Преди продажбата пред медии бяха разкрити някои детайлности по отношение на наличието на книгата, изпълнена с „ пикантни ” истории от кралския двор. В нея са включени разкази за пропастта в връзките сред Уилям и Хари, подбудена от отношението на по-големия брат към Меган Маркъл, както и за сериозните търкания сред актрисата и брачната половинка на Уилям – Кейт.

Книгата публично се продава от вторник – 11 август, само че английските таблоиди към този момент се надпреварват да разпространят новите детайлности от нея. Какво ново научиха за живота на Хари и Меган:

Меган била отвлечена с кола и завързана

Меган Маркъл е била отвлечена с кола и завързана. Това било част от подготовка, която да научи бъдещата херцогиня по какъв начин да работи при похищение. Освен това актрисата е предходна най-различни обучителни курсове, които да я научат по какъв начин да се държи.

От Двореца забранили на Меган да носи огърлица с букви

Два дни, откакто папараци снимали Меган Маркъл, която си купувала цветя, от Двореца й се обадили, с цел да й дадат някои директиви. На бъдешата херцогиня е било неразрешено да носи огърлица с букви „ Х и М ”, защото това щяло да провокира вниманието на таблоидите. Това извънредно доста разстроило актрисата.

Служители на принц Уилям преднамерено злепоставяли Хари

Принц Хари подозирал, че чиновниците на брат му преднамерено опитвали да го злепоставят и изкарат черната овца, с цел да може по-големият брат да изпъкне пред обществото. Друг източник твърди, че принц Хари бил смутен от многото отрицателна и лъжлива информация в медиите.

„ Имаше моменти, в които той смяташе, че хората, работещи с брат му, са посочили нещата по този начин, че Уилям да наподобява по-добре, даже това да значи да очернят Хари ”, разкрива източникът.

Меган изненадала Хари на първото им задгранично пътешестване

Меган и Хари посетили Ботсвана през 2016 година. Двамата решили да се отдадат на къмпингуване за няколко дни. По време на почивката актрисата изненадала принца като отишла до тоалетна в гората. Тя опаковала доста малко облекла, почиствала лицето си с мокри кърпички. А принцът бил впечатлен от това „ какъв брой земна била Меган ”.

Меган уволнила бавачка на Арчи поради случай през нощта

Меган Маркъл уволнила бавачка на Арчи, тъй като била безотговорна и се държала непрофесионално още на втората си вечер на работа. Първоначално двойката не искаше помощ с развъждането на сина си. Те трансформираха мнението си след заминаването на майката на Меган в Америка. Семейството обаче не останало предостатъчно от първата служителка.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР