Новата 2023 година вече чука на вратата, което означава, че

...
Новата 2023 година вече чука на вратата, което означава, че
Коментари Харесай

Поверия за началото на годината: разберете каква ще бъде 2023 за вас

Новата 2023 година към този момент чука на вратата, което значи, че би трябвало да се настроите на положителна вълна и да изберете едно от най-съкровените си стремежи, което да си пожелаете в среднощ. Точните знаци също ще ви оказват помощ за привличането на шанс.

Началото на годината е значим миг, който, както знаете, дефинира тона за идващите дванадесет месеца. За да разберете какъв брой сполучлива ще бъде 2023 година, ще ви оказват помощ потвърдени знаци и поверия. Важно е да ги забележите, доверявайки се на интуицията.

Не започвайте новата година с негативизъм, а се опитвайте да притегляте положителни мисли, тъй че всеки ден да е изпълнен с наслада и благополучие. 

– В първия ден на Новата година първата среща с минувач на улицата е съдбоносен знак. Ако е жена, скоро ще би трябвало да разрешите проблеми в фамилията. Ако първо срещнете мъж – нещата ще вървят нагоре. Ако срещнете животно по пътя, тогава шансът ще ви споходи в точното време.

– Намирането на пари при започване на годината е на шанс. Ако това са монети, тогава през януари ще можете да намерите спомагателен приход. Банкнотите дават обещание неочакван джакпот и огромна възможност за огромна облага от тотото.

– Според поверията през първите няколко дни на 2023 година да видите изображението на заек е на огромен триумф.

– Ако започнете годината с положително другарство – това е на сполучливи нови запознанства и застъпничество от авторитетен човек.

– Да се ​​подхлъзнете или да се спънете на първи януари значи да се отървете от дребни неприятности.

–  Смята се, че ненадейно положително дело при започване на годината дава обещание шанс във всяко начинание. Основното нещо е да не желаете нищо в подмяна и да действате безкористно.

– Според поверията новата година не би трябвало да се посреща с спорове. Кавгите и разногласията ще доведат до доста проблеми, от които мъчно ще се отървете.

– През първата половина на януари не би трябвало да се дават пари и полезности назаем, с цел да не се притегли беднотия.

– В началото на годината не е добре да излезете от къщата, без да се усмихнете на себе си в отражението. Вярва се, че пътят ще бъде мил, в случай че тръгнете по него с усмивка.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР