Новата 2020 година ще донесе нова служебна кола за всеки

...
Новата 2020 година ще донесе нова служебна кола за всеки
Коментари Харесай

Играчите на Байерн се качват на ново поколение електромобили

Новата 2020 година ще донесе нова служебна кола за всеки от футболистите на Байерн и треньорите в най-успешния немския клуб. Те ще получат по един образец от първия електрически SUV на Audi. Това е конкретизирано в новия контракт за съдействие сред двата колоса от Бавария - футболния и автомобилния. Двете страни си партнират от 2002 година насам и удължиха съдействието си до 2029 година.

Всяка година Audi доставя нови служебни коли на Байерн, като футболистите имат опция да си изберат съответен модел. Повечето от тях залагат на най-мощните коли Q7 и S8 с бензинови турбодвигатели. Сега обаче всички картотекирани играчи ще получат една и съща трансформация на електрическия автомобил E-Tron с цвят и съоръжение по желание. Моделът е напълно електрически, като разполага с мощ 408 конски сили и емблематичното за марката двойно предаване Quattro. Батерията с потенциал 95 киловатчаса обезпечава пробег от 411 километра с едно зареждане. Ускорението от 0 до 100 км/ч. лишава 5,7 секунди. Максималната скорост е лимитирана по елекронен път до 200 км/ч., с цел да се щади батерията.

Автомобилът предлага функционалността на SUV с дължина на каросерията 4,90 м. Кабината е просторна, а багажникът - огромен. Под предния похлупак има второ багажно поделение, в което се транспортират кабелът с буксата за зареждане. На паркинга в подготвителната база на Байерн ще бъдат конфигурирани специфични станции за бързо зареждане, с цел да могат футболистите да пълнят колите си с ток по време на занимания./Труд
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР