Новата 2019 г. се очертава много яка за рок и

...
Новата 2019 г. се очертава много яка за рок и
Коментари Харесай

Идва много яка година за метъл феновете у нас

Новата 2019 година се обрисува доста яка за рок и метъл почитателите у нас, защото безусловно ще откачат глави от концерти.

На 30 март в столицата идват Godsmack, откакто концертът им за 2018 година бе отсрочен.

Невероятният Лени Кравиц ще бъде у нас на 4 май в Арена Армеец.

Легендарната американска хард рок група Skid Row идват за първи концерт у нас. Той ще бъде на 7 юни идната година в столичната зала " Универсиада ",

Accept ще излязат за следващ път пред българска аудитория идната година. Те идват за един специфичен концерт на 18 май в Античния спектакъл в Пловдив, който ще бъде " запечатан " за поколенията на DVD. Германците ще излязат за следващ път пред българска аудитория, първият беше в далечната 1993-та.

На пловдивският фестивал Hills of Rock, който ще се организира на Гребния канал сред 28 и 30 юни идват Disturbed и Whitesnake с Дейвид Ковърдейл. И него ще го слушаме не за пръв път у нас.

Най- огромната вест обаче е за почитателите на

американските траш метъл титани Slayer, който ще свирят в София на 11 юли. Шоуто е част от прощалното им “Final World Tour ”, на което ще могат да се изкефят и българските почитатели. Особено като се има поради, че през януари Slayer съкрушиха феновете си, обявявайки, че ще се отдръпват от сцената след огромно прощално международно турне. Трашърите идват у на за 5. Път и постоянно са удивени от родните си почитатели. Пак ще е така[p1].

Още една траш група чакат почитателите. Testament идват у нас на 12 август и ще свирят в зала “Универсиада ”. Това е тяхно второ посещение в България след присъединяване им в Каварна през 2006 година.

Дали не пропуснахме някоя от групите, които идват у нас през новата година? Вероятно. Важно е, че концерти ще има и 2019 ще бъди мощна музикална година. Дано са ви цялостни джобовете, с цел да може да посетите множеството от тях.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР