Новакът във Втора лига Марек загуби тежко с 0:5 от

...
Новакът във Втора лига Марек загуби тежко с 0:5 от
Коментари Харесай

Дубълът на ЦСКА 1948 разби Марек с 5:0

Новакът във Втора лига Марек загуби тежко с 0:5 от дублиращия тим на ЦСКА 1948 в контролна среща, играна на ст. „ Летище “ в столицата. С представянето си в инспекцията необятният състав на „ армейците “ сподели за какво е отличник на втория ешелон.

Символичните домакини от София започнаха по-активно, само че първото чисто състояние се откри пред Марек. В 8-ата минута самичък против вратаря бе изведен Любомир Костов. Младокът обаче се засуети и разреши топката да му бъде избита. „ Армейците “ продължиха с натиска си и в 27-ата минута откриха резултата. Разписа се Преслав Антонов след пробив и пас отдясно на Айвън Ангелов – 1:0. Две минути по-късно Антонов повиши на 2:0 с акуратен удар отвън наказателното поле. До края на полувремето ЦСКА 1948 можеше и да усили преднината си.

След почивката бяха осъществени много смени в двата тима. За Марек дебют направи Андон Гущеров.

В 55-ата минута резултатът стана 3:0 с гол на Стелиян Добрев, който се разписа с прекрасен шут от 20 метра. В 61-ата минута греда уцели Антонов, а след 2 минути 4:0 направи Мартин Атанасов със страховит гол отдалеко. В 80-ата късмет за попадение за дупничани се откри пред Гущеров. Нападателят обаче пропусна изведен от Валери Йорданов. В 86-ата минута крайното 5:0 при контраофанзива фиксира Илия Русинов.

Следващата контролна среща за Марек е на 8 юли против Пирин (Бл).
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР