Новакът в Серия А Монца готви два шокиращи трансфера. Клубът,

...
Новакът в Серия А Монца готви два шокиращи трансфера. Клубът,
Коментари Харесай

Отборът на Силвио Берлускон готви звездни трансфери в Серия А

Новакът в Серия А Монца готви два шокиращи прехвърлянето. Клубът, който е благосъстоятелност на Силвио Берлускони, ще се опита да притегли нападателите Пауло Дибала и Мауро Икарди. Договорът на Дибала с Ювентус изтече и той може да подпише като свободен сътрудник. Аржентинецът беше покрай трансфер в Интер, само че към момента не е ясно дали „ нерадзурите “ ще го вземат, откакто си върнаха Ромелу Лукаку. Интерес към Дибала има и от Милан. Икарди пък не изпрати изключително мощен сезон в ПСЖ, като вкара единствено 5 гола в 30 мача за отбора.

Според трансферния експерт Джалука ди Марцио, фантазията на Монца е да събере двамата аржентинци в нахлуване, а шефът на отбора Адриано Галиани, дълготраен вицепрезидент на Милан и дясна ръка на Берлускони при „ росонерите “, към този момент работи по двата прехвърлянето.

В Монца е и българският бранител Валентин Антов, като неотдавна в Италия написаха, че италианският клуб ще задейства клаузата за закупуване и ще заплати 2 млн. евро на ЦСКА за него. Почти несъмнено е обаче, че нашият национал ще бъде преотстъпен на различен отбор в Италия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР