Новак Джокович ще спечели с лекота своята 24-та титла от

...
Новак Джокович ще спечели с лекота своята 24-та титла от
Коментари Харесай

Андрю Касъл: Останалите играчи трябва да отвлекат Джокович, за да имат шанс на Уимбълдън

Новак Джокович ще завоюва с лекост своята 24-та купа от Шлема. Това предвижда някогашната първа ракета на Англия - Андрю Касъл. Настоящият тенис коментатор е на мнението, че международният номер едно има надалеч по-голям опит върху тревната настилка по отношение на главните си съперници и даже се пошегува, че те би трябвало да търсят различни способи, с цел да се освободят от присъвието на сърбина на третата " мейджър " конкуренция през сезона:

" Мисля, че някой би трябвало да го изненада отвън корта и да го отвлече, тъй като в противоположен случай не виждам кой тенисист би излязъл на централния корт на Уимбълдън с мисълта, че може да го победи в 3 от 5 сета. Не виждам по какъв начин ще го победят в тъкмо в този шампионат, тъй че несъмнено съществено би трябвало да обмислят по какъв метод да не му разрешават да доближи до  тенис комплекса.

Ако би трябвало да бъда оптимално сериозен, то сега ставаме очевидци на извънредно къс тенис сезон и младите тенисисти нямат никакъв опит върху това покритие, а нямат и нужното време, с цел да го пробият за единствено една или две години. Спомням си по какъв начин преди доста години Сам Куери го победи с съвършено сервиране и доста нападателна игра, тъй че рецептата е ясно, само че е елементарно да се каже и извънредно мъчно да се извърши. Някой просто би трябвало да изнесе Джокович от корта в три сета, тъй като в случай че срещата стане оспорвана, то Новак сигурно ще завоюва.

Новото потомство тенисисти е чудесно, само че не виждам по какъв начин ще спрат човек със седем трофеи на Уимбълдън, имайки поради, че никой от тях не е потвърди състезател на трева. Циципас има всички качества да бъде сполучлив на трева, само че даже и той не ми наподобява като прекомерно сериозна опасност за сърбина " - разяснява Касъл.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР