Новак Джокович никога няма да влезе в историята като най-великия

...
Новак Джокович никога няма да влезе в историята като най-великия
Коментари Харесай

Бивш №1 нарече Джокович "краля на идиотите"

Новак Джокович в никакъв случай няма да влезе в историята като най-великия тенисист на всички времена. Така счита някогашният №1 в света от Чили Марсело Риос, който насочи остра рецензия към сегашния водач в ранглистата поради " арогантното " му отношение към имунизацията против ковид.

Заради безапелационния отвод да си сложи препарат против COVID-19 от началото на годината сърбинът има съществени проблеми по цялата планета. През януари той беше депортиран от Австралия в навечерието на Australian Open поради визови неуредици, като в последна сметка съдът в Мелбърн записа в претекстовете си, че 34-годишният белградчанин би могъл да се трансформира във " ентусиазъм за антиваксърите ".

През март пък Джокович получи възбрана да влезе на територията на Съединени американски щати и не съумя да вземе присъединяване в първите два шампионата от сериите " Мастърс " за 2022 година - в Индиън Уелс и Маями. Малко по-рано в родината си 20-кратният първенец в Големия шлем съобщи, че е подготвен " да жертвам всички трофеи, в случай че ме принуждават да се имунизирам ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР