Новак Джокович има неясен график в следващите седмици и единственото

...
Новак Джокович има неясен график в следващите седмици и единственото
Коментари Харесай

Обратно в „долните дивизии“: Джокович получи интересна покана от турнир


Новак Джокович има неразбираем график в идващите седмици и единственото несъмнено в календара му е, че в сезона на клей няма да има въпросителни към допускането му до присъединяване. 

Всички тези условия се сториха добра концепция на уредниците на шампионата от сериите „ ATP Challenger 125 “ от тенис клуб „ Санремо “ да поканят Джокович да взе участие с аргумента да направи по-добра подготовка за първия Мастърс на клей за сезона – този в Монте Карло. Именно в Кралството е и първото събитие, за което присъединяване на сърбина не е под подозрение.

От шампионата заложиха и на носталгичната ария „ When we were young ”, като припомниха по какъв начин преди години, когато Новак няма навършено и пълноправие, взе участие на конкуренция в Санремо и печели „ Чалънджър “ шампионат там.

Вече има основан и хаштаг – #NoleComeToSanremo, чиято цел е да провокира вниманието на Джокович и неговите почитатели.

Освен това, през 2005 на Европейското по тенис до 14 години Джоковчи победи, като хазаин е точно Санремо. А уредниците на шампионата споделиха, че още пазят купата на Новак и го чакат.

Към момента Новак Джокович не може да влезе в Съединени американски щати заради обстоятелството, че не е имунизиран срещу Covid. Забраната ще бъде вдигната през май и оттова насетне би трябвало да няма проблеми за Джокера, само че актуалната обстановка направи невероятно присъединяване му на Мастърса в Индиън Уелс.

Вече се приема за несъмнено, че няма да бъде част и от втория американски Мастърс в Маями, само че той и екипът му към момента таят очаквания, че това може да се промени.

Също по този начин, за рекордьора по трофеи от Australian Open.
 Novak-Djokovic-Dubai-2023

През януари Джокович завоюва своята 10-а купа от Australian Open и общо 22-ра от Големия шлем, побеждавайки Стефанос Циципас на финала в Мелбърн.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР