Новак Джокович идва в България за Sofia Open. Ако не

...
Новак Джокович идва в България за Sofia Open. Ако не
Коментари Харесай

Новак Джокович идва в България за Sofia Open

Новак Джокович идва в България за Sofia Open. „ Ако не като участник, то ще даде няколко безвъзмездни уроци на нашите деца, и също ще се включи в формалната част от шампионата. Организацията досега е съвършена. Чичо му Горан Джокович е шеф на шампионата, има голям опит, оправя се по ослепителен метод. Също и БФТенис натрупа сериозен опит при организирането на шампионати “, разгласи пред БТВ министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

Кралев разяснява още, че имаме с какво да се гордеем при младите ни тенисисти, тъй като при 16-годишните номер 1 в света е Пьотр Несторов от Варна, при 18-годишните Адриан Андреев е вицеолимпийски юношески първенец, който приключи 2018 година като четвърти в света, а в този момент е номер 2.

Изявленията на Григор Димитров по отношение на присъединяване му в шампионата Sofia Open Красен Кралев разяснява по този начин:

„ Не одобрявам думите му като рецензия, тъй като е имало доста futures-и преди този момент, по времето, когато той е трябвало да играе в тях – той не е играел. Да не изместваме тематиката от това, че в България се провежда един прелестен ATP шампионат, за който всички почитатели мечтаят. Това е годината, в която този шампионат е най-силен, едни от най-големите международни звезди, които са и по-напред в международната класация от Григор, са избрали да вземат участие в София. Казал съм го хиляди пъти – когато желае, Григор е добре пристигнал да взе участие в този шампионат. Ние не вършим шампионат за един човек, който и да е той. Поканили сме целия международен хайлайф, от топ 30 имаме 6 тенисисти, които сами си избират София, тъй като знаят, че изискванията тук са прелестни, българските фенове ще могат да гледат тенис от най-високо равнище “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР