Новак Джокович беше принуден да прави обрат от 0:2 сета

...
Новак Джокович беше принуден да прави обрат от 0:2 сета
Коментари Харесай

Готови за излитане: Джокович с виртуозно отиграване от положение на шпагат

Новак Джокович беше заставен да прави поврат от 0:2 сета във вчерашния ден, откакто младият Яникер Синер показва най-хубавото от безспорните си качества и изглеждаше, че е кадърен да сътвори сензацията. Топ поставеният обаче за следващ пък потвърди, че в никакъв случай не би трябвало да бъде отписван и за трети път в кариерата си навакса недостиг от две елементи на Уимбълдън.

Сърбинът напълно заличи неувереното си начало с напредването на мача и в края просто не можеше да пропусне удар. Потвърждение на моите думи е разиграването, с което Ноле получи опция да пробие за 5:2 в решителния сет и да сервира за мача. В него видяхме по какъв начин Синер пласира отличен форхенд по диагонала и потегля към мрежата, само че 20-кратният първенец сподели фамозната си еластичност и пласира прословут минаващ удар от бекхенд, въпреки че трябваше да направи полу-шпагат, с цел да до доближи до топката.

Самият Ноле несъмнено се наслаждения на осъществяването си, като след това легна на корта и разпери ръцете си във въздуха, до момента в който приемаше бурните аплодисменти на публиката.

Djokovic Airlines ✈️
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР